Το… μυστικό του Πανελληνίου

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη… μαγική συνταγή των επιτυχιών φαίνεται ότι έχει βρει ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Πανελληνίου, Γιάννης Νικολάκης. Παρόλο, που η «κατάρα» των τραυματισμών χτύπησε αλύπητα αυτή τη χρονιά τις αθλήτριες, ο τεχνικός κατάφερε να μείνει ο σύλλογος στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ διατηρεί και -λίγες- ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τοπ Τιμς Καπ.

Ο Γιάννης Νικολάκης, σεμνός από τη φύση του, αρνείται ότι υπάρχει… μαγική συνταγή. «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Προσπαθώ να μεταδώσω την ψυχολογία του νικητή στις αθλήτριες, ύστερα η ομάδα μπαίνει σε έναν αγώνα 100% διαβασμένη. Βασικό ρόλο παίζει επίσης και η ψυχολογία. Οταν υπάρχουν προβλήματα προσπαθώ να μην εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου. Δείχνω συνέχεια στα κορίτσια ότι τους έχω εμπιστοσύνη. Με βλέπουν… σαν μπαμπά.».

Οι τραυματισμοί έπληξαν την ομάδα της Κυψέλης. Την αρχή έκανε η Σοφία Αγγελάκη και ακολούθησαν Σοφία Ιορδανίδου και Βίκυ Παπάζογλου. «Με τόσους τραυματισμούς θα μπορούσαμε να ήμασταν στην 6η θέση του πρωταθλήματος αλλά τα καταφέραμε. Δεν θριαμβολογούμε όμως, γιατί η γυναικεία ψυχολογία μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και από τον θρίαμβο να περάσουμε στην καταστροφή». Στις 9 Ιανουαρίου, ο Πανελλήνιος, θα αντιμετωπίσει την Ποστ Βιέννης σε ένα καθοριστικό παιχνίδι, που θα κρίνει την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. «O Ιανουάριος θα είναι… Γολγοθάς. Θέλουμε να νικήσουμε την Ποστ και ελπίζω ότι στο τέλος του μήνα θα μπουν στο προπονητήριο οι Ιορδανίδου, Παπάζογλου».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT