Δύο υπογραφές ζητούν αντίκρισμα

Δύο υπογραφές ζητούν αντίκρισμα

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απλό μούδιασμα μοιάζει ο «λογαριασμός» για τον Φερούζεμ σε σχέση με το ηλεκτροσόκ που προκάλεσε στην AEK η δικαστική απόφαση για τα τηλεοπτικά της δικαιώματα. Οταν πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή η απόφαση της FIFA που υποχρέωνε την AEK να καταβάλει στην Παλμέιρας περίπου 1,9 εκ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, κανείς δεν φανταζόταν ότι η πίεση θα γινόταν πολλαπλάσια εξαιτίας μιας απόφασης ενός άλλου δικαστηρίου. H NetMed κέρδισε την πρώτη μάχη και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος έπαιξε την τύχη του σε μια ζαριά και κινδυνεύει να τα χάσει όλα αν η τελική απόφαση της Δικαιοσύνης δεν είναι η επιθυμητή.

Οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ τους τελευταίους δύο μήνες καλύφθηκαν από χρήματα του Alpha (περίπου 6. εκ. ευρώ), χρήματα τα οποία θα πρέπει να επιστραφούν στο συνδρομητικό κανάλι αν δεν υπάρχει η σχετική πρόβλεψη στην αρχική συμφωνία, ανάλογη με αυτήν που φρόντισε να κάνει ο ΠΑΟΚ. Πέραν τούτου, αν η AEK υποχρεωθεί να ξαναγυρίσει στη NetMed, αφενός θα αρκεστεί σε πολύ λιγότερα χρήματα, αφετέρου θα αντιμετωπίσει κίνδυνο αποζημίωσης της NetMed για την όποια ζημιά υπέστη. H πρώτη αντίδραση του κ. Ψωμιάδη ήταν ψύχραιμη και ο ίδιος παρέπεμψε στην επόμενη μέρα για να τοποθετηθεί επί του θέματος, αφού πρώτα -όπως είπε- ενημερωθεί.

Οι δικηγόροι του μελετούν τρόπους αντίδρασης, με πιθανή πρώτη κίνηση την κατάθεση αίτησης αναστολής εκτέλεσης της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων μέχρι την εκδίκαση της αγωγής. Αν γίνει δεκτή, τότε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα μεταδοθεί από τον ψηφιακό Alpha, ειδάλλως από το Supersport. Υπάρχουν, πάντως, και κάποιες κινήσεις «τρίτων» που προσπαθούν να πείσουν τις δύο πλευρές σε εξώδικο συμβιβασμό, με το σκεπτικό ότι γάμοι με το ζόρι δεν γίνονται! Ανάλογα προβλήματα στον… γάμο του με την AEK αντιμετωπίζει και ο Ιλια Ιβιτς, καθώς ο Φερνάντο Σάντος θέλει ένα «βαρύ» επιθετικό και ξεκαθάρισε δημόσια πως η μεταγραφή του, όπως κι αυτή του Ξενίδη, δεν είναι επιλογές του αλλά της διοίκησης. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει δυσαρεστημένος και αφήνει υπονοούμενα πως το καλοκαίρι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την AEK, παρότι έχει ήδη δεχθεί σχετική πρόταση από τη διοίκηση! O Ιβιτς, πάντως, μίλησε μαζί του για 20 λεπτά παρουσία του κ. Ψωμιάδη, και υποσχέθηκε πως θα του «απαντήσει» στο γήπεδο και εν συνεχεία έκανε την πρώτη του προπόνηση με την AEK, χωρίς να έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο. Αυτό θα γίνει μάλλον σήμερα μετά τις ιατρικές εξετάσεις. Θα είναι διάρκειας 1,5 χρόνου, με αποζημίωση περίπου 700.000 ευρώ. Δηλώσεις είπε πως θα κάνει στην επίσημη παρουσίασή του. H προπόνηση έγινε λόγω κρύου σε κλειστό γυμναστήριο, με απόντα τον Ζήκο που έχει πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή