Επιστρέφει ο «βασιλιάς» Καντονά…

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ιαχή «Eric the king» (Ερικ ο βασιλιάς) θ’ ακουστεί και πάλι από αγγλόφωνα χείλη, όχι όμως στο Μάντσεστερ, αλλά στη Μελβούρνη. O 35χρονος Γάλλος πρώην σούπερ σταρ, αποφάσισε να επανεμφανιστεί στους αγωνιστικούς χώρους, με την ομάδα των Νάιτς, στο τοπικό ντέρμπι της Μελβούρνης, κόντρα στη Σάουθ (9/2) και θα εισπράξει γι’ αυτή την εμφάνισή του 50.000 δολάρια. O… προπονητής του, Τζον Σίγκουρ, δήλωσε εκστασιασμένος: «Οταν το είπα στους παίκτες μου, τρελάθηκαν από τη χαρά τους. Ο Καντονά είναι μια μεγάλη μορφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και είναι μεγάλη τιμή για εμάς, αλλά και για το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας που δέχτηκε να επιστρέψει στην ενεργό δράση, έστω για έναν αγώνα».

Ενας άλλος μεγάλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Μάρκο φαν Μπάστεν, επιβεβαίωσε την είδηση ότι βρίσκεται μπροστά σε μια δεύτερη καριέρα στο ποδόσφαιρο, ως προπονητής. «Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δω εάν μπορώ να γίνω καλός προπονητής. Το βλέπω σαν μια νέα πρόκληση. Ηταν καιρός να ξεκινήσω και πάλι να κάνω κάτι. Είμαι 37 και είμαι πολύ νέος για να κάθομαι ώς το τέλος της ζωής μου», υποστήριξε ο Ολλανδός. Στην απόφασή του τον ενθάρρυσε ο πρώην συμπαίκτης του και νέος προπονητής του Αγιαξ, Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα τον βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Την περασμένη Κυριακή ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, μιλώντας στους Times, άφηνε ανοικτό ένα παραθυράκι αναβολής της αποχώρησής του από τα κοινά του ποδοσφαίρου και γενικότερα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται πως έχουν διαφορετική γνώμη και σύμφωνα με τη δήλωση του υπευθύνου επικοινωνίας, Πάντι Χάρβερσον, που δήλωσε ότι: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε στη διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή», μάλλον η πολυσυζητημένη συνταξιοδότηση του Σωτσέζου τεχνικού είναι γεγονός!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT