Νόμος είναι το δίκιο του… Μάκη

Νόμος είναι το δίκιο του… Μάκη

2' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψηλά τη σημαία της επανάστασης κράτησε ο Μάκης Ψωμιάδης και δεν υποχώρησε μετά την αντεπίθεση της NetMed και τη δικαίωσή της στη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων. Κατά την επίσημη παρουσίαση των τριών νεοαποκτηθέντων παικτών χθες, ο κ. Ψωμιάδης έδειξε ξεκάθαρα ότι θα τραβήξει το σχοινί στα άκρα για να μη σπάσει η συμφωνία με τον Alpha Digital: «Δεν σχολιάζω την απόφαση του δικαστηρίου. Η ΑΕΚ δηλώνει ότι η μόνη έγκυρη σύμβαση είναι με τον Aplha και αυτή θα τηρηθεί. Μ’ αυτό το συμβόλαιο η ΑΕΚ είναι πρώτη, χωρίς κανένα οικονομικό πρόβλημα. Μ’ αυτό το συμβόλαιο η ΑΕΚ έγινε μεγάλη ομάδα και όχι μικρή όπως την ήθελε η προηγούμενη ιδιοκτησία. Η ΑΕΚ θα είχε την κατάληξη της Καλαμάτας αν συνέχιζε η πρώην διοίκηση. Τζάμπα δεν δίνονται τηλεοπτικά δικαιώματα. Η NetMed είχε την ευκαιρία να τοποθετήσει την ΑΕΚ ψηλά και την είχε κάτω από το Αιγάλεω! Του έδωσαν 900 εκατ. δρχ. και στην ΑΕΚ λιγότερα. Με συμψηφισμούς δεν μπορούν να έχουν τηλεοπτικά συμβόλαια, από τη στιγμή μάλιστα που οι ίδιοι ήταν διοίκηση. Η ΑΕΚ δεν αγοράστηκε τζάμπα όπως λένε στη NetMed. Η Ippoventure έδωσε 4,7 δισ. με συμβόλαια στην ΕΝΙΚ. Εμείς είμαστε ΑΕΚτζήδες. Δεν ανησυχούμε καθόλου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στα δικαστήρια αύριο για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης. Η ΑΕΚ μόνο μεγαλύτερα συμβόλαια θα κάνει. Ακόμα κι αυτό που έκανε με τον Alpha, κάποτε θα είναι μικρό. Τα ματς της ΑΕΚ θα τα δείχνει ο Alpha Digital που ανέστησε την ΑΕΚ και μας έλυσε όλα τα προβλήματα. Οι εποχές Καζαντζίδη και Μάτσα τελείωσαν!».

Ανάλογη θέση πήρε και η ΠΑΕ AEK, τονίζοντας με ανακοίνωσή της ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! H αίτηση αναστολής της εκτέλεσης θα έχει επείγοντα χαρακτήρα και η απόφαση αναμένεται πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Χθες, μάλιστα, ανακοινώθηκαν αλλαγές στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, οι οποίες δεν έχουν σχέση με τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά. Νέος πρόεδρος θα είναι ο κ. Χαρίλαος Ψωμιάδης, εξάδελφος του Μάκη και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. O τέως πρόεδρος κ. Φ. Αντωνόπουλος δεν μετέχει στο νέο Δ.Σ.

Β Τη χαρά τους που βρίσκονται στην AEK και την υπόσχεση ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έχει επιτυχίες η ομάδα, εξέφρασαν οι Ιβιτς, Φόλια και Ξενίδης, που έμειναν στο περιθώριο του ενδιαφέροντος γιατί η προσοχή όλων εστιάσθηκε στα όσα ειπώθηκαν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αναφορικά με τις αντιρρήσεις του Σάντος για τους Ιβιτς, Ξενίδη, ο κ. Ψωμιάδης πήρε την ευθύνη πάνω του: «Οι παίκτες είναι εγνωσμένης αξίας. Οι τρεις μεταγραφές θα βοηθήσουν το υπάρχον δυναμικό.

Και οι τρεις παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και θα προσαρμοστούν αμέσως στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος. Εκρινα εγώ προσωπικά ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες θα βοηθήσουν».

Θα μου πείτε ότι όποιος πρωθυπουργός θα είχε την τόλμη να εγκαταλείψει την πεπατημένη στα ζητήματα αυτά και να εγκαινιάσει νέα πολιτική θα έπεφτε την επομένη. Αξίζει τον κόπο να πέσει και πριν από 4-5 χρόνια θα έλεγα ότι ταιριάζει στον κ. K. Σημίτη… να πέσει.

Αποφεύγει και το κυρίαρχο υποκείμενο μέσα στην ταινία, απόλυτο υποκείμενο πάλι ο θεατής, στην κορυφή του τριγώνου. Δύο οι αντιθετικές γυναίκες στις άλλες γωνιές. H ξανθιά, γαλανή, λευκή, μικρή, αθώα αγγλοσαξόνισσα Μπέτι και η μελαχρινή, μαυρομάτα, ντάμα, λάτιν Ρίτα. Μονισμός και δυαδισμός, έλξη, σύγκρουση, έρως, φόνος. Τι προτιμάτε; Εσείς διαλέγετε, έστω κι αν οι γυναίκες φαίνονται να δρουν με δική τους ιστορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή