Και τα δύο κανάλια δηλώνουν… σίγουρα

Και τα δύο κανάλια δηλώνουν… σίγουρα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με… άγρια Δύση φάνταζε χθες το σκηνικό της συνδρομητικής τηλεόρασης με αφορμή την τοποθέτηση του Μάκη Ψωμιάδη, πως ναι μεν σέβεται την απόφαση του δικαστηρίου (σύμφωνα με την οποία τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της AEK επιστρέφουν στο Supersport), αλλά δεν σκοπεύει να την εφαρμόσει! Και πώς τα φέρνει η ζωή… O πρώτος εντός έδρας αγώνας της AEK είναι προγραμματισμένος για τις 20 του μηνός. Πρόκειται για το ντέρμπι -ενδεχομένως… μισός τίτλος- με τον Ολυμπιακό. Θα ‘ναι που θα ‘ναι φορτισμένο το κλίμα, ο… τηλεοπτικός πόλεμος έλειπε. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί κάποιος να αμφισβητεί ή να μην υλοποιεί δικαστικές αποφάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ 100,4, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Netmed Hellas, Λάμπης Ταγματάρχης. Και πρόσθεσε: «Πρέπει να μας δηλώσει ο ALPHA DIGITAL αν γνωρίζει τη δικαστική απόφαση και αν θα τη σεβαστεί. Με βάση αυτή τη δικαστική απόφαση, εμείς θα μεταδώσουμε τον αγώνα και όλους τους αγώνες της AEK στο γήπεδό της, και τα επίσημα και τα φιλικά παιχνίδια». Στην άλλη πλευρά του λόφου, στον ALPHA DIGITAL, δεν ανησυχούν. Κάτι που τονίστηκε χθες απ’ τον διευθυντή του αθλητικού τμήματος, Χάρη Αλευρόπουλο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου: «Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για προσωρινή απόφαση. H σύμβαση με την AEK είναι έγκυρη. Το ποιος θα μεταδώσει τον αγώνα AEK – Ολυμπιακού και τα υπόλοιπα ματς, θα τα δούμε όταν θα βγει η τελεσίδικη απόφαση».

Στη… μέση του μετώπου θα βρεθεί η ΕΠΑΕ, η εκτελεστική επιτροπή της οποίας θα κληθεί να ορίσει το μέσο, την ημέρα και την ώρα μετάδοσης του ντέρμπι της 20ής Ιανουαρίου. O πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Θανάσης Κανελλόπουλος, δήλωσε σχετικώς στην ηλεκτρονική εφημερίδα «supersport.gr»: «Θα περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου και θα την εφαρμόσουμε, όπως είμαστε άλλωστε υποχρεωμένοι. Οταν έρθει εκείνη η στιγμή, θα αποφασίσει η εκτελεστική επιτροπή». Πάντως, χθεσινοβραδινές πληροφορίες αναφέραν πως στην ΕΠΑΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο να ορίσουν το ντέρμπι για τις 3 το απόγευμα της 20ής Ιανουαρίου. Μια ώρα… απαγορευτική για να μεταδοθεί ο αγώνας απ’ το Supersport.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή