Αφιξη Μπέτο, άγνοια στον Παναθηναϊκό

Αφιξη Μπέτο, άγνοια στον Παναθηναϊκό

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να κρατήσει χαμηλά τη φωτιά που άναψαν οι Βραζιλιάνοι προσπαθεί ο Παναθηναϊκός και διαψεύδει όλα όσα δηλώνει ο Μπέτο περί οριστικής συμφωνίας με τους «πράσινους» και ότι σήμερα θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο! «Με πλησίασε η Βάσκο Ντα Γκάμα, αλλά δεν υπήρχε καμία εξέλιξη γιατί έχω συμφωνήσει να πάω στην Ελλάδα και να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Ελπίζω κάποτε να επιστρέψω στη Βραζιλία και να κλείσω την καριέρα μου στη Φλαμένγκο», είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Μπέτο σε σάιτ του Ιντερνετ στη Βραζιλία, όπου αναφέρεται, μάλιστα, ότι λίγο αργότερα πήρε το αεροπλάνο για την Ελλάδα και ότι ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει να καταβάλει στον παίκτη περίπου 80 εκατ. δρχ. που του χρωστά η Φλαμένγκο! Για όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός δηλώνει επισήμως άγνοια, αλλά επειδή κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να εμφανισθεί σήμερα ο 28χρονος Βραζιλιάνος στην Αθήνα, η απάντηση της διοίκησης είναι πως αν συμβεί αυτό, το ταξίδι γίνεται με πρωτοβουλία και ρίσκο του μάνατζερ του παίκτη, χωρίς να υπάρχει «πράσινο φως» από την Αθήνα. Φυσικά, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Το ενδιαφέρον είναι δεδομένο, αλλά όλα θα γίνουν πιο εύκολα αν μπουν χρήματα στα ταμεία από τη μεταγραφή του Βλάοβιτς ή του Ολιζαντέμπε.

Β O Τάκης Οικονομόπουλος είναι ο βοηθός του Σέρτζιο Μαρκαριάν. O παλαίμαχος άσος θα συνεχίσει να γυμνάζει τους τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού και θα έχει επιπλέον χρέη αρχηγού αποστολής. Οι αρμοδιότητες αυτές δεν σχετίζονται με τον ρόλο τού «τιμ μάνατζερ» που είχε ο Στράτος Αποστολάκης.

Β Μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Γαλέτο, αλλά θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή, την Κυριακή στο «Καυταντζόγλειο». Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν όλοι οι παίκτες. Υπάρχουν, πάντως, φόβοι ότι μπορεί η κακοκαιρία να ξαναδημιουργήσει προβλήματα στη διεξαγωγή του αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή