«Αυτοκτόνησε» ο Ολυμπιακός, άνετη νίκη ο ΠΑΟ

«Αυτοκτόνησε» ο Ολυμπιακός, άνετη νίκη ο ΠΑΟ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H κούραση από την πτήση είναι η κύρια αιτία για την… αυτοκτονία της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στην Πολωνία. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τη Μόστοσταλ με 3-1 (26-24, 20-25, 26-24, 25-21) σε αγώνα για τον B΄ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ολα κρίθηκαν στο τρίτο σετ και στο σερβίς του Μούσιελακ, ο οποίος πήρε ή συνέβαλε σε επτά συνεχόμενους πόντους. Τώρα, οι Πειραιώτες χρειάζονται δύο νίκες (μία εντός – μία εκτός) για να προκριθούν.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας έκανε ο Παναθηναϊκός που νίκησε την Αντβέρπ Βελγίου με 3-0 (25-16, 25-21, 25-21). H ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιανουαρίου.

Ραντεβού σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνουν σήμερα και άλλες ελληνικές ομάδες. Για το Τσάμπιονς Λιγκ (A΄ όμιλος) ο Ηρακλής φιλοξενεί τη βελγική Νόλικο Μαασέικ (17.00). O Αρης (Κύπελλο Συνομοσπονδίας) υποδέχεται την Ισκρα Οντίντσοβο (Ρωσία) (17.00) ενώ για το Τοπ Τιμς Καπ τα κορίτσια του Πανελληνίου θα αντιμετωπίσουν τη Βιέννη (Αυστρία).

Β Οι έξι διεθνείς Κουβανοί βολεϊμπολίστες (Ιοσβάνι και Λουίς Ερνάντεζ, Ρομέρο, Μάρσαλ, Ντένις και Γκάτο Μόγια), που εγκατέλειψαν την εθνική τους ομάδα στις 28 Δεκεμβρίου στο Βέλγιο και διέφυγαν στη Ρώμη, δεν μπορούν ν’ αγωνιστούν σε καμία ομάδα για τα δύο προσεχή έτη, ύστερα από απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT