Με κεκτημένη ταχύτητα στην τελική ευθεία ο Ολυμπιακός

Με κεκτημένη ταχύτητα στην τελική ευθεία ο Ολυμπιακός

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς… ταβάνι είναι η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους για περισσότερους από τρεις μήνες εξαιτίας της πανδημίας, αλλά εμφανίστηκαν ακόμα καλύτεροι. Ηδη έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά από τους διώκτες τους, προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό, ενώ διεκδικούν και την παρουσία τους στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία, έχοντας ξεκινήσεις τις υποχρεώσεις της στις 23 Ιουλίου του 2019 και θα φτάσει τουλάχιστον μέχρι τις 5 Αυγούστου 2020 όπου θα δώσει την κρίσιμη ρεβάνς με τη Γουλβς.

Είναι χαρακτηριστικό επίσης, ότι ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, έχοντας ένα σερί 39 αγώνων (29 φέτος και άλλοι 10 από πέρυσι), ενώ εντός συνόρων έχει ηττηθεί μόνο από τον ΠΑΟΚ και αυτό για το Κύπελλο, στον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα με 3-2. Συνολικά φέτος στην Ελλάδα έχει 27 νίκες, 7 ισοπαλίες και 1 ήττα με γκολ 73-16. Οι μοναδικές του ήττες είναι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (δύο από Μπάγερν, μία από Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα) και η μία από την Αρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Βέβαια η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεν είναι τυχαίο ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω ανάρτησής του στα social media, έδωσε το σύνθημα, υπογραμμίζοντας πως άπαντες στην ομάδα συνεχίζουν δυνατά για την επίτευξη των στόχων. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή για τα πλέι οφ, όπου πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην 11άδα για να δώσει ανάσες σε παίκτες και χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους. Αλλωστε στο ΟΑΚΑ ολοκληρώνεται μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό με τρία σερί ντέρμπι (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στα μεταγραφικά, στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται ο Μπάρτοζ Μπιάλεκ. Πρόκειται για 19χρονο Πολωνό επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στην Ζαγκλέμπιε Λούμπιν και θεωρείται από το μεγαλύτερα ταλέντα στην πατρίδα του. Μάλιστα, η εφημερίδα «Jezioro Sportu» αναφέρει πως υπάρχει επίσημη πρόταση από τους Πειραιώτες, ύψους 4 εκατ. ευρώ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή