Επιβεβαίωση Νικολάου για «Καραϊσκάκη»

Επιβεβαίωση Νικολάου για «Καραϊσκάκη»

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το… γιοφύρι του Καραϊσκάκη θα ολοκληρωθεί, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Παράλληλα, θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει την εκμετάλλευση των γύρω χώρων (εμπορικό κέντρο, γκαράζ και άλλα) για 24 χρόνια. Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Λάμπης Νικολάου επιβεβαίωσε χθες δημοσίευμα της «Κ» πως θα επαναρχίσουν άμεσα οι εργασίες στο φαληρικό στάδιο, καθώς η ανάδοχος εταιρεία αποφάσισε να… ρίξει νερό στο κρασί της: «Το θέμα νομίζω ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. H εταιρεία δέχεται να ανακαλέσει την καταγγελία της σύμβασης με την EOE και να συνεχίσει το έργο. Μάλιστα, δεν ζητάει χρήματα ως αποζημίωση, αλλά θέλει να εκμεταλλευθεί τέσσερα χρόνια παραπάνω τους χώρους της. Τον έναν τον δικαιούνται, ούτως ή άλλως, λόγω της καθυστέρησης των έργων, για την οποία δεν ευθύνονται. Τα άλλα τρία τα ζητούν ως αποζημίωση».

Ο κ. Νικολάου, πάντως, έσπευσε να διευκρινίσει πως «η EOE δεν δέχεται πιέσεις ούτε από το υπουργείο ούτε από τον «Αθήνα 2004». Είναι ανεξάρτητη και ο καθένας σκέφτεται την προσωπική του αξιοπρέπεια. Υπό αυτό το πρίσμα λαμβάνουμε τις αποφάσεις μας».

Να σημειωθεί πως στις 21 του μηνός θα συνεδριάσει ξανά η ολομέλεια της EOE, με μοναδικό θέμα το στάδιο Καραϊσκάκη. Οσο για τη… μακέτα του ιδιόκτητου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Ολυμπιακού στο Ρέντη, που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης σε εκδήλωση τον Μάιο του ’99, παρουσία του τότε υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη, θα μείνει στο συρτάρι. Προφανώς ο ρόλος της -μοχλός πίεσης προς της Πολιτεία- εξετελέσθη…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή