Με… 2-0 η NETMED τον ALPHA

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία μία χάνει τις μάχες ο ALPHA DIGITAL στον τηλεοπτικό πόλεμο με αντίπαλο τη NETMED HELLAS, με φόντο -στην παρούσα φάση- τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της AEK. Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες… μάχες, για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου, της Παναχαϊκής και του Εθνικού Αστέρα, κάποιες απ’ τις οποίες μπορεί να αποδειχθεί και… Βατερλώ για το κανάλι που θα συνεχίσει να φεύγει ηττημένο από τις δικαστικές αίθουσες. Και αυτό, γιατί η επιβίωση της μίας ψηφιακής πλατφόρμας σε βάρος της άλλης, είναι σαφές πως στηρίζεται στους αγώνες του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος που προσφέρει στους πελάτες της. Χθες, λοιπόν, το τριμελές πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτηση των ΠΑΕ ΑΕΚ, ALPHA Digital και ALPHA δορυφορικής για έκδοση προσωρινής διαταγής, που θα ανακαλούσε τα ασφαλιστικά μέτρα, σύμφωνα με τα οποία τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας επιστρέφουν στο Supersport. Οι δικαστές απεφάνθησαν πως οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ALPHA Digital και ALPHA δορυφορική δεν προσκόμισαν κανένα νέο στοιχείο, που να υποστηρίζει το αίτημά τους και έτσι το απέρριψαν.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως η μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της AEK θα γίνεται (αν δεν αλλάξει κάτι στις 16 του μηνός) από το Supersport, αρχής γενομένης από το κρίσιμο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό. Είναι αξιοσημείωτο πως οι τρεις δικαστές δεν αρκέστηκαν στην ανακοίνωση της απόφασής τους, αλλά προχώρησαν και στην ουσία της υπόθεσης, πιθανολογώντας την απόρριψη και της αίτησης ανακλήσεως των ασφαλιστικών μέτρων, επί τη βάσει της οποίας ζητήθηκε η προσωρινή διαταγή.

Η αίτηση αυτή θα συζητηθεί την επόμενη Τετάρτη. «Δίνουμε ένα μαραθώνιο δικαστικό αγώνα. H ελληνική δικαιοσύνη δικαίωσε τις θέσεις μας για μία ακόμη φορά», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της NETMED HELLAS, Λάμπης Ταγματάρχης. Πληροφορίες αναφέρουν πως με τα νέα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ επιθυμεί, πλέον, την επιστροφή του στο Supersport. Την ίδια ώρα δεν θα πρέπει να περάσει ασχολίαστο το γεγονός πως εν μέσω της αντιπαράθεσης των δύο ψηφιακών καναλιών, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης διάλεξε τη συχνότητα του Supersport για να παραχωρήσει μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, βάζοντας στο… περιθώριο τον ALPHA DIGITAL, το κανάλι στο οποίο έχει εκχωρήσει τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων των «ερυθρολεύκων»…

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT