Απών ο Ψωμιάδης, παρούσα η ηρεμία

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα εμφανίστηκε στην προπόνηση χθες ο Φερνάντο Σάντος. Μετά την περιπετειώδη αποκατάσταση των σχέσεών του με τη διοίκηση και την ανάκληση της παραίτησής του, ο Πορτογάλος τεχνικός έπιασε δουλειά και συμπεριφέρθηκε σε όλους τόσο φυσιολογικά, που αν κάποιος δεν ήξερε τι είχε προηγηθεί, θα νόμιζε πως είναι μια μέρα ρουτίνας.

Ο Σάντος δεν μίλησε στους παίκτες ούτε και αυτοί έκαναν κάποια ιδιαίτερη κίνηση. Αλλωστε, όταν χρειάστηκε, πολλοί από αυτούς «έβαλαν πλάτη» και με την ξεκάθαρη θέση τους υπέρ του προπονητή, συνέβαλαν τα μέγιστα για να παραμείνει στην ομάδα. Το πιο σημαντικό στοιχείο από τη χθεσινή προπόνηση ήταν η απουσία του Μάκη Ψωμιάδη! Παρακολουθούσε σχεδόν καθημερινά όλες τις προπονήσεις, αλλά μετά το βέτο του Σάντος, δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στο γήπεδο ούτε να περάσει την πόρτα των αποδυτηρίων, χωρίς την άδεια του προπονητή, ο οποίος έβαλε όρο στο νέο συμφωνητικό ότι θα είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας…

Από την προπόνηση απουσίασαν και οι Νικολαΐδης, Ζαγοράκης, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Δεν υπάρχουν, όμως, ιδιαίτερες ανησυχίες για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για την AEK. Είναι το πρώτο μιας σειράς πολύ δύσκολων αγώνων και έρχεται σε μια στιγμή που δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος από το θέμα του Σάντος. Οσα συνέβησαν ίσως επηρεάσουν αρνητικά τους παίκτες, ίσως, όμως, τους δώσουν περισσότερα ψυχολογικά κίνητρα, καθώς ο προπονητής είναι ιδιαίτερα αγαπητός και όλοι θέλουν να τον στηρίξουν.

Β Ραντεβού με θέματα μετεγγραφικού περιεχομένου ήταν προγραμματισμένο για χθες το βράδυ, ανάμεσα στον Μάκη Ψωμιάδη και στον Φερνάντο Σάντος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT