Μπορούμε νίκη με τα Σκόπια

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον κρισιμότερο αγώνα για την πρώτη προκριματική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος χάντμπολ θα δώσει σήμερα, στο Κιλκίς (17.00), η εθνική ανδρών με αντίπαλο τα Σκόπια. H ελληνική ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα της στο Πρίλεπ με 24-19 και πλέον έχει μόνο μία επιλογή: Τη νίκη και αν είναι δυνατόν με διαφορά έξι γκολ.

Στο ελληνικό συγκρότημα πνέει άνεμος αισιοδοξίας. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ουλφ Σέφερτ είναι ο τραυματισμός του Αλέξη Αλβανού, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς στο παιχνίδι της Τετάρτης. Εάν δεν τα καταφέρει, τότε στη 16άδα θα συμπεριληφθεί ο Τάσος Τζαμτζής.

«Η ομάδα μπορεί και πρέπει να κερδίσει για να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Τα Σκόπια έχουν πολύ ισχυρή ομάδα που έχει αγωνισθεί σε τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εκείνο που θέλω να ζητήσω είναι να μην ασκείται κριτική στους παίκτες ύστερα από ένα άτυχο αποτέλεσμα, αλλά σ’ εμένα», υποστήριξε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Σουηδός τεχνικός. Για λογαριασμό των αθλητών μίλησε ο Τάσος Τζαμτζής, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο κόσμος του Κιλκίς θα δώσει βροντερό παρών στο σημερινό παιχνίδι.

Σήμερα, εξάλλου, η N. Ιωνία θα αντιμετωπίσει στο Τίρνοβο της Βουλαρίας τη Βέλικο, για το τσάλεντς καπ γυναικών, ενώ αύριο, για την ίδια διοργάνωση, ο Παναθλητικός θα υποδεχθεί την ιταλική Ακιάρο Παρόντι. Την ίδια μέρα, ο Θρίαμβος Πάτρας θα υποδεχθεί τη γιουγκοσλαβική Κνιάζ για το κύπελλο κυπελλούχων γυναικών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT