Χάνει Ντέμη η «Ενωση» με Ηρακλή

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ πιό σοβαρό απ’ όσο αρχικά εκτιμήθηκε είναι το πρόβλημα τραυματισμού του Ντέμη Νικολαΐδη και το σενάριο να μην αγωνισθεί αύριο στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή (5 μ.μ.), μοιάζει περισσότερο πιθανό παρά απίθανο. O διεθνής άσος είχε όλη την εβδομάδα τους… γνώριμους πόνους στη μέση (είχε κάνει εγχείρηση εκεί πριν από τέσσερα χρόνια), αλλά κανείς δεν φαντάστηκε πως οι μέρες θα περνούσαν χωρίς να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις.

Ο Νικολαΐδης δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στη χθεσινή προπόνηση και επειδή έχασε κι άλλες προηγούμενες, ίσως να μην τον συμπεριλάβει ο Σάντος στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη. H κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Αν καταφέρει να γυμναστεί, θα είναι στα πλάνα του προπονητή, αν όχι, το πιθανότερο είναι να μείνει στην Αθήνα. O ίδιος θέλει όσο τίποτα να είναι παρών στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και ίσως να μη ρισκάρει, αλλά επειδή είναι… απρόβλεπτος και ξέρει τη σημασία του αυριανού αγώνα, δεν αποκλείεται να παίξει. Πάντως, άλλες δύο φορές η AEK αγωνίσθηκε χωρίς αυτόν στο Καυταντζόγλειο και νίκησε και τις δύο!

Απόντος του Ντέμη, η AEK θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην επίθεση, καθώς οι μόνες λύσεις είναι οι Κωνσταντινίδης και Μαλαδένης, παίκτες που συνήθως παίζουν έξω και όχι μέσα στην περιοχή. H περίπτωση του Ιλια Ιβιτς δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον Πορτογάλο, γιατί έκανε μαζί του μόνο δύο προπονήσεις, είναι έξω από το κλίμα της ομάδας και έχει περισσότερο από ένα μήνα να παίξει ποδόσφαιρο. Αλλωστε, μέχρι χθες τα δελτία του Ιβιτς και του Ξενίδη δεν ήταν έτοιμα και η ΠΑΕ έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει, μήπως και θελήσει ο Σάντος να τους έχει στην 18άδα. Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί της AEK αναμένεται να συμπαρασταθούν στην ομάδα στο αυριανό παιχνίδι. Μεγαλύτερος είναι ο «πυρετός» για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Τα εισιτήρια είναι πολύ λίγα για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση και πολλοί φίλαθλοι της AEK επιστρατεύουν από τώρα κάθε… μέσο για να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο γήπεδο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT