Λεμονής: Στο χέρι μας το πρωτάθλημα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τοπίο άλλαξε στην κορυφή. Τώρα πια είναι στο χέρι του Ολυμπιακού η κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, καθώς η διαφορά των βαθμών που τον χωρίζει από την AEK μειώθηκε στους δύο. Δηλαδή, με νίκη στο κρίσιμο κυριακάτικο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, οι «ερυθρόλευκοι» περνούν ξανά στη θέση του οδηγού. Κάτι που γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Λεμονής, ο οποίος, μιλώντας προς τους παίκτες του πριν από τη χθεσινή προπόνηση, τόνισε: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι γεμάτο παγίδες και αυτό το βλέπετε σε όλους τους αγώνες. Μας ενδιαφέρει να βρεθούμε ξανά στην κορυφή και αυτό είναι πλέον στο χέρι μας, αφού δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν άλλον. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, θα κατακτήσουμε το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα».

Του ντέρμπι προηγείται ο αυριανός αγώνας-ρεβάνς με το Αιγάλεω στον Κορυδαλλό, για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Ο κ. Λεμονής σκέφθηκε να δώσει… ανάσες σε τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές, εν όψει του ραντεβού με την ΑΕΚ. Ετσι, άφησε εκτός αποστολής τους Καρεμπέ, Κωστούλα, Πατσατζόγλου και Τζόρτζεβιτς, όπως και τους Ελευθερόπουλο, Οφορίκουε, Ρόμπερτς, Σηφάκη, Χούτο, Μπερμούντες. O τελευταίος υπέστη μικρή ρήξη έξω κεφαλής δεξιού γαστροκνημίου στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή και υποβάλλεται σε θεραπεία. Θεωρείται πάντως απίθανο να… προλάβει το ντέρμπι, όπως και ο Ελευθερόπουλος.

– Τροχαίο ατύχημα είχε ο Τάκης Λεμονής τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί.

– Ο Ολυμπιακός θα λάβει σήμερα τα 6.350 εισιτήρια (των 5.000 δρχ.) που δικαιούται για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT