Αγαλμα στον Ζιντάν στήνουν οι Μαδριλένοι

Αγαλμα στον Ζιντάν στήνουν οι Μαδριλένοι

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κέρωσαν» οι επισκέπτες του μουσείου «Wax» της Μαδρίτης όταν αντίκρισαν μπροστά τους τον Ζινεντίν Ζιντάν. H προσοχή τους έφυγε από τα κέρινα ομοιώματα και στράφηκε στον Γάλλο άσο της Ρεάλ και στο πώς θα αποσπάσουν κάποιο αυτόγραφο. Οι παράγοντες του Μουσείου αποφάσισαν να κατασκευάσουν το ύψους 1,88 μ. ομοίωμα του «Ζιζού», μετά σχετική δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους επισκέπτες, οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση: «Ποια προσωπικότητα λείπει από το Μουσείο;». Ο Ζιντάν συγκέντρωσε περίπου 5.000 ψήφους και προηγήθηκε του συμπαίκτη του Λουίς Φίγκο, αλλά και του διάσημου ταυρομάχου Ενρίκε Πόντσε. «Η είσοδός του στο Μουσείο αποτελεί τιμή για μας», δήλωσε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Μουσείου, Γκονζάλο Πρέσα, αμέσως μετά την επιβεβλημένη καταγραφή των σωματικών διαστάσεών του. Το ομοίωμα του Γάλλου θα είναι έτοιμο σε δύο μήνες περίπου και θα τοποθετηθεί δίπλα σ’ αυτά των Πελέ, Μάικλ Τζόρνταν και Ραούλ Γκονζάλεζ. Πάντως, αυτή την εποχή αυτό που «καίει» τον Γάλλο είναι το πώς θα χάσει τα περιττά κιλά που απέκτησε την περίοδο των διακοπών.

Το ιατρικό τιμ της Ρεάλ του επέβαλε να πίνει πολύ νερό και να καταναλώνει λαχανικά, φρούτα και ψάρια, για λίγες εβδομάδες τουλάχιστον, για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο, αφού πιστεύουν πως έχει αδυναμία στα ζυμαρικά, συνήθεια που απέκτησε κατά την παραμονή του στην Ιταλία.

– Ολα τα ρεκόρ θέλουν να καταρρίψουν φέτος οι Ρούντ Φαν Νιστερλόι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προχθές ο Ολλανδός σκόραρε για εβδομη συνεχή φορά, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Μαρκ Στιν, Αλαν Σίρερ και Τιερί Ανρί, ενώ έδωσε το έναυσμα στην ομάδα του να επικρατήσει με 3-1 της Σαουθάμπτον και να περάσει επικεφαλής (με 42 πόντους μαζί με τη Νιούκαστλ) στον βαθμολογικό πίνακα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT