Λάμψη Δανιηλίδου στο Οπεν

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον δρόμο των επιτυχιών συνεχίζει να βαδίζει η Λένα Δανιηλίδου, παρότι αγωνίζεται χωρίς προπονητή. H τενίστρια εξασφάλισε για πρώτη φορά συμμετοχή στον δεύτερο γύρο του Οπεν Αυστραλίας νικώντας, έπειτα από αγώνα-θρίλερ (2 ώρες και 8 λεπτά) την Ουγγαρέζα Ρίτα Κούτι Κις, με 4-6, 7-6, 6-4. Επόμενη αντίπαλος της Ελληνίδας είναι η Ρωσίδα Τατιάνα Πάνοβα (Νο 35 στην παγκόσμια κατάταξη).

Υπό τα χειροκροτήματα εκατοντάδων ομογενών που είχαν κατακλύσει τις εξέδρες, η 20χρονη πραγματοποίησε ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια της ζωής της. H Ουγγαρέζα πήρε το πρώτο σετ με 6-4. Το σκορ ήταν 5-4, στο δεύτερο, όταν η Λένα Δανιηλίδου «έσωσε» τους δύο πόντους και πήγε το σετ στο τάι – μπρέικ, όπου επικράτησε με 7-2. Στο τρίτο κυριάρχησε με 6-4. Το στοιχείο που έκρινε τον αγώνα ήταν οι κερδισμένοι πόντοι (η Λένα είχε 51 έναντι 32 της Κούτι Κις).

Εκτός από το απλό, η Δανιηλίδου θα παίξει και στο διπλό με παρτενέρ την Αυστραλέζα Αλίσια Μόλικ και θα αντιμετωπίσουν τις Χαμπσούντοβα (Σλοβακία) και Ντες Λος Ριος (Παραγουάη).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT