Πανέτοιμοι με Ολυμπιακό

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διπλή χαρά χθες για τον Φερνάντο Σάντος! Τόσο ο Ντέμης Νικολαΐδης όσο και ο Βασίλης Τσάρτας γυμνάστηκαν χωρίς να νιώσουν ιδιαίτερες ενοχλήσεις και όλα δείχνουν ότι πλην εξαιρετικού απροόπτου, θα είναι έτοιμοι να παίξουν την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα και οι δύο πήραν μέρος στο «οικογενειακό διπλό», όπου ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε πολλές ασκήσεις τακτικής εν όψει του ντέρμπι και δοκίμασε αρκετά σχήματα.

Σε ένα από αυτά, χρησιμοποίησε στην επίθεση μαζί τους Ιβιτς και Νικολαΐδη, «δίδυμο» που ίσως παίξει την Κυριακή και που δεν είχε μέχρι τώρα την ευκαιρία να δοκιμασθεί σε παιχνίδια ή προπονήσεις. Με εξαίρεση τον τραυματία Καραγιάννη, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν στην AEK, όμως ο Σάντος δεν σκοπεύει να κάνει αύριο την «πρόβα τζενεράλε» στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Κιλκισιακό. Για να μην υπάρξουν απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, θα χρησιμοποιήσει κατά βάσιν αναπληρωματικούς παίκτες. Μετά τη δυσαρέσκεια πολλών φιλάθλων για τις «αλμυρές» τιμές των εισιτηρίων του ντέρμπι, η διοίκηση της AEK αποφάσισε να κάνει μια κίνηση για να «χρυσώσει το χάπι». Ανακοίνωσε πως όσοι αγοράσουν εισιτήριο για το ντέρμπι της Κυριακής, αν προσκομίσουν το απόκομμα, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στις 3 Φεβρουαρίου, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος.

Β Εκδικάζεται σήμερα η κύρια αγωγή για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της AEK. Είναι πιθανό, λόγω του επείγοντος του χαρακτήρα της υπόθεσης, η απόφαση του δικαστηρίου να βγει πριν από το ντέρμπι, για να ξεκαθαρίσει οριστικά ποιος από τους Alpha, NetMed θα έχει το δικαίωμα μετάδοσης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT