Ελπίζει μόνο από το σκορ

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H θεά Τύχη που του χάρισε τη νίκη στο 89΄ του αγώνα με το Αιγάλεω, δεν είχε διάθεση να προσφέρει ξανά τέτοια δώρα. Ετσι η μοναδική κλασική ευκαιρία που έκανε ο Παναθηναϊκός με τον Βλάοβιτς στις καθυστερήσεις (κεφαλιά μόλις άουτ) πήγε χαμένη και οι «πράσινοι» έχασαν 1-0 από τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο», σκορ που αφήνει ανοικτά όλα τα σενάρια πρόκρισης στους προημιτελικούς του Κυπέλλου. H ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στη Λεωφόρο και μέχρι τότε ο Σέρτζιο Μαρκαριάν πρέπει να βρει την… αντιβίωση που χρειάζεται για να συνέλθει η ομάδα του, μετά τα παρατεταμένα συμπτώματα βαριάς γρίπης που παρουσιάζει…

Ο Παναθηναϊκός ήταν σκιά του εαυτού του. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, απογοήτευσε και έδειξε ανύμπορος να ανεβάσει τις στροφές της μηχανής του και να πείσει πως είναι έτοιμος για τη μεγάλη αντεπίθεση. Ακόμα και στο διάστημα της πλήρους υπεροχής του λόγω της οπισθοχώρησης του Ηρακλή στο β΄ ημίχρονο, δεν έδειξε απολύτως τίποτα και απογοήτευσε με την έλλειψη φρεσκάδας, φαντασίας, πρέσινγκ και οργάνωσης. O Μαρκαριάν μπέρδεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Ενώ είχε προαναγγείλει πως η ομάδα χρειάζεται συγχρονισμό, άρα σταθερό σχήμα, άλλαξε κατά το ήμισυ την ενδεκάδα, πήρε ελάχιστα πράγματα απ’ αυτούς που εμπιστεύθηκε και μόνον όταν έριξε στο παιχνίδι τους Βλάοβιτς, Καραγκούνη, Μπασινά, είδε κάτι να κινείται, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από κάποια μακρινά και ακίνδυνα σουτ του Λυμπερόπουλου. M’ όλα αυτά, ο Ηρακλής έκανε στο α΄ ημίχρονο… πάρτι. Πριν έλθει στο 38΄ το αυτογκόλ του Γκούμα ύστερα από λάθος του Γαλέτο, οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και δικαιούνταν κάτι καλύτερο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που είχε στηθεί ξεκάθαρα αμυντικά. Στο β΄ ημίχρονο, ο Αναστασιάδης γύρισε την ομάδα πίσω γιατί φοβήθηκε την κούραση και θέλησε να κρατήσει τη νίκη.

«Πληρώσαμε τα λάθη μας στο α΄ ημίχρονο. Εχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στην έδρα μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη και την εμφάνισή του», δήλωσε ο Μαρκαριάν και τόνισε πως ο Ολιζαντέμπε δεν έπαιξε γιατί ήταν ανέτοιμος λόγω τραυματισμού. «O Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να ανατρέψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Στο α΄ ημίχρονο μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ», είπε ο Αναστασιάδης και πρόσθεσε για το θέμα Κένεντι, πως για λόγους ηθικής ο Ηρακλής ασχολείται μόνο με ελεύθερους παίκτες.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χαλκιάς, Χατζί, Κουτσουρές, Φοφόνκα, Στολτίδης, Μπαχράμης (46΄ Κυριαζής), Χάγκαν (77΄ Δρούγας), Μιλόγεβιτς, Νεμπεγλέρας, Κεμπάτζε (87΄ Νασιόπουλος), Νατσούρας.

ΠΑΟ: Νικοπολίδης, Σάριτς, Σεϊταρίδης, Βόκολος, Κυργιάκος, Γκούμας, Γαλέτο (55΄ Μπασινάς), Μικαέλσεν, Βαζέχα (71΄ Βλάοβιτς), Λυμπερόπουλος, Κωνσταντίνου (55΄ Καραγκούνης).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT