Νέος… τσάρος ο Γέμελος

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και πάλι Γέμελος. O… συνήθης υπηρεσιακός τεχνικός του Ιωνικού έπιασε ξανά δουλειά, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ολεγκ Μπλαχίν, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για την άσχημη φετινή πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα (11 αγωνιστικές χωρίς νίκη) και κύπελλο (αποκλείστηκε από την Ξάνθη). Αναφερόμενος στην απομάκρυνση του Ουκρανού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Κανελλάκης υποστήριξε πως ο Μπλαχίν ό,τι είχε να δώσει στον Ιωνικό το έδωσε και δεν μπορούσε να προσφέρει τίποτα περισσότερο.

Ούτε και η πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου ηρέμησε τα πνεύματα στον Αρη, αφού η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει έκρυθμη. Χθες ήρθε η παραίτηση του εκπροσώπου του ερασιτεχνικού, Βασίλη Πεΐτση, ο οποίος μίλησε για «αδιαφάνεια, διοίκηση ενός ατόμου και οικονομική αδυναμία στήριξης της ομάδας». Επίσης, τα οικονομικά προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να καταθέσει και αυτός προσφυγή.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT