Σε θέση εκκίνησης με στόχο το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Σε θέση εκκίνησης με στόχο το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στα… βάσανα χθες για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους άρχισαν ξανά προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Η εκκίνηση της προετοιμασίας συνοδεύτηκε και από την οριστικοποίηση των αντιπάλων του «Δικεφάλου» στον δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η απόρριψη της έφεσης της Τράμπζονσπορ από το CAS έστειλε τους Θεσσαλονικείς οριστικά στο γκρουπ των ανίσχυρων και απέναντί τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο μία εκ των Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία) και Μπεσίκτας (Τουρκία) στην κλήρωση της 10ης Αυγούστου.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Φερέιρα φέρνουν στο κάδρο τη μεταγραφική ενίσχυση η οποία θα πρέπει είναι άμεση και στοχευμένη. Η πρώτη κίνηση με τον Σβαμπ έγινε και αναμένεται η συνέχεια που θα εξαρτηθεί και από τις αποχωρήσεις. Ηδη ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπεσίκτας για την πώληση του Τσούμπα Ακπομ. Επίσης στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν έκανε δεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση της συνεργασίας τους. Το συμβόλαιο που προτείνει ο «Δικέφαλος» στον Πορτογάλο προβλέπει αποδοχές μειωμένες σχεδόν κατά 75% σε σύγκριση με το παλαιό του συμβόλαιο.

Αντίθετα αυτός που περιμένει την ευκαιρία του είναι ο Αμρ Ουάρντα ο οποίος ενσωματώθηκε ξανά στους Θεσσαλονικείς. «Θέλω να δικαιώσω αυτούς που με ήθελαν εδώ» ανέφερε ο Αιγύπτιος.

• Στην Τβέντε θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο 23χρονος εξτρέμ αναχωρεί σήμερα για Ολλανδία, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

• Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάριο Γκαλίνοβιτς στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Κροάτης συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Επίσης ανακοινώθηκε και το νέο ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Αυτό στελεχώνεται από τους Περικλή Παπαδόπουλο, Ιωάννη Γιγή και Κωνσταντίνο Δίτσιο, οι οποίοι αναλαμβάνουν ως επικεφαλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή