Ελευθερόπουλος ή Γεωργίου το δίλημμα του Λεμονή

Ελευθερόπουλος ή Γεωργίου το δίλημμα του Λεμονή

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To αυτονόητο ζητά ο Τάκης Λεμονής από τους παίκτες του για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πάθος και θέληση για τη νίκη. Αν παρόλα αυτά δεν έρθουν οι τρεις βαθμοί, δεν θα χαθεί και ο κόσμος, σύμφωνα πάντα με τον τεχνικό των πρωταθλητών. «Το ματς με την ΑΕΚ είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι ο αγώνας που θα κρίνει τα πάντα. Το φετινό πρωτάθλημα έχει δείξει ότι θα υπάρξουν πολλά σημαντικά ματς. Εχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Ο στόχος μας βέβαια είναι η νίκη. Θέλουμε να βρεθούμε πάλι στην κορυφή. Αν το κατορθώσουμε θα είναι σημαντικό αλλά χρειάζεται και ανάλογη συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από τη χθεσινή προπόνηση.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο κ. Λεμονής δήλωσε πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος εκ των Γεωργίου και Ελευθερόπουλου θα υπερασπιστεί την εστία των πρωταθλητών. «Για το θέμα του τερματοφύλακα θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα. Και ο Γεωργίου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ο Ελευθερόπουλος έχει μεγάλη θέληση να παίξει κάτι που είναι σημαντικό. Θα δούμε τι θα γίνει».

Από εκεί και έπειτα, στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Ανατολάκης με τον Κωστούλα, δεξιά ο Πατσατζόγλου έχοντας μπροστά του τον Γιαννακόπουλο και αριστερά ο Βενετίδης με τον Τζόρτζεβιτς, αμυντικά χαφ ο Ζε Ελίας με τον Καρεμπέ και στην επίθεση ο Ζιοβάνι με τον Αλεξανδρή.

Στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Ελευθερόπουλος, ενώ αποκλείστηκαν οι Μπερμούδες (έκανε ατομικό πρόγραμμα), Ρόμπερτς, Οφορίκουε, Χούτος, Σηφάκης και Γιάννου. Το βράδυ ο Τάκης Λεμονής έκανε το τραπέζι στην ομάδα.

-Εκτός από το πέταλο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα καθίσουν και στις θύρες 1-2, του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας.

-Το ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική Σουηδίας, εν όψει των υποχρεώσεών της στο Παγκόσμιο κύπελλο, σκέφτεται ο Παρ Ζέτερμπεργκ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT