Βρήκε τους εννέα αναζητεί… δύο

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O πυρετός έχει ανέβει τις τελευταίες ώρες στη N. Φιλαδέλφεια, όπου όλοι περιμένουν ανυπόμονα την ώρα που θα αρχίσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παρά τις πολύ ακριβές τιμές εισιτηρίων, πρωτοφανείς ακόμα και για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, οι οπαδοί της AEK θα γεμίσουν το γήπεδο και με τον ενθουσιασμό τους, θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε το τρίποντο της νίκης να εκτινάξει την ομάδα πιο ψηλά στην κορυφή.

Μια ματιά στη βαθμολογία αρκεί για να δείξει την κρισιμότητα του αγώνα. Με νίκη, η AEK αυξάνει τη διαφορά στους πέντε βαθμούς και νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια, με ισοπαλία όλα θα μείνουν στην κόψη του ξυραφιού, με ήττα, ο Ολυμπιακός παίρνει κεφάλι και γίνεται αυτός το μεγάλο φαβορί.

Ολα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες με αφορμή τη μάχη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, έστρεψαν το ενδιαφέρον σε εξωαγωνιστικά θέματα και όχι αποκλειστικά στο παιχνίδι. Ευτυχώς, η κλήρωση του «αχρωμάτιστου» διαιτητή Ευθυμιάδη, δεν έριξε λάδι στη φωτιά και μέχρι στιγμής οι τόνοι έχουν μείνει χαμηλοί και από τις δύο πλευρές, γεγονός που θεωρείται καλό σημάδι.

Η αστυνομία βεβαίως, έχει πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και η κινητοποίησή της θυμίζει πολεμική επιχείρηση, με περίπου 3.000 άνδρες να βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλα τα σημεία υψηλού κινδύνου, που δεν είναι απαραίτητα μέσα στο γήπεδο. Μεγάλη προσοχή θα υπάρχει για τα μέλη του συνεργείου του Σούπερσπορτ. Το ειρηνοδικείο έκανε δεκτό αίτημα της NetMed και θα υπάρξει αυξημένη αστυνομική προστασία στους ανθρώπους της, ενώ δύο εισαγγελείς θα βρίσκονται στο γήπεδο για παν ενδεχόμενο.

Το ευχάριστο για τον Φερνάντο Σάντος είναι ότι στον αγωνιστικό τομέα δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Οι Νικολαΐδης, Τσάρτας είναι έτοιμοι και θα αγωνισθούν από την αρχή, ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα όνομα στο απουσιολόγιο της ομάδας, γεγονός σπάνιο πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι. Ολα δείχνουν ότι ο Ντέμης δεν πρόκειται να έχει παρτενέρ στην επίθεση τον Ιβιτς. Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί από την αρχή ο Κωνσταντινίδης, ενώ μικρότερες πιθανότητες έχουν να ξεκινήσουν ο Μαλαδένης ή ο Φόλια, αν το σχήμα γίνει λίγο πιο αμυντικό. Από τους νεοαποκτηθέντες, αποκλείστηκε ο Ξενίδης. Στην προπόνηση εμφανίσθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης και με την άδεια του Σάντος, μίλησε στους παίκτες! H τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT