«Κατάρα» τραυματισμών στον ΠΑΟ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα και σε περίοδο διακοπής των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών του, ο Παναθηναϊκός πλήττεται από τραυματισμούς και το ιατρικό δελτίο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μένει… λευκό. Μπορεί ο Ιμπραήμ Κουτλουάι να επέστρεψε στη δράση και ο Γιώργος Καλαϊτζής να ετοιμάζεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, όταν το πρωτάθλημα επαναρχίσει στις 2 Φεβρουαρίου, αλλά η νέα είδηση που έρχεται από το Ζάγκρεμπ «απαγορεύει» τα χαμόγελα στους «πράσινους».

Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς χειρουργήθηκε στη μέση του, χθες, σε νοσοκομείο της πατρίδας του, ύστερα από το διάστρεμμα που είχε πάθει στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και τις έντονες ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση του. Ο χρόνος αποθεραπείας του Κροάτη πλέι μέικερ προσδιορίζεται στις 45 ημέρες.

Για τον Παναθηναϊκό, αυτός είναι ο τέταρτος σοβαρότερος τραυματισμός της φετινής περιόδου, μετά τον Καλαϊτζή (ρήξη χιαστών), τον Κουτλουάι (κατάγμα στο σκαφοειδές) και τον Μπαλογιάννη, ο οποίος έχει τραυματιστεί δύο φορές μέχρι τώρα και πριν από 10 ημέρες έκανε εγχείρηση, εξαιτίας του κατάγματος έσω σφυρού. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει, μεθαύριο, φιλικό παιχνίδι με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα για τον προσεχή αγώνα τους με την Κρκα.

Στην διάθεση του Σάκοτα τέθηκε ο Κρις Καρ, που έφτασε προχθές στην Αθήνα και θα ενισχύσει την «Ενωση».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT