Στην Αθήνα την Πέμπτη για τον ΠΑΟ ο Σάντσες

Στην Αθήνα την Πέμπτη για τον ΠΑΟ ο Σάντσες

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα σημαντικό κομμάτι του παζλ της επόμενης περιόδου έβαλε στη θέση του ο Παναθηναϊκός, με την επιλογή του Φακούντο Σάντσες για τη δεξιά πλευρά της άμυνάς του.

Ο 30χρονος Αργεντινός έκρινε ότι ο κύκλος του στην Εστουντιάντες έκλεισε μετά 4,5 χρόνια και αποφάσισε να κάνει το βήμα που δεν το είχε τολμήσει νωρίτερα. Ερχεται την Πέμπτη στην Αθήνα προκειμένου να παίξει ποδόσφαιρο για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αποδεχόμενος την πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός λίγο πριν συμφωνήσει με ομάδα της Τουρκίας. Το κασέ του είναι αρκετά μικρότερο από του Γιόχανσον, αλλά θεωρείται τουλάχιστον ισάξιος αν όχι καλύτερος παίκτης από τον Σουηδό.

Ο Μακέντα

Το επόμενο κομμάτι του παζλ θα μπει στην επίθεση μόνο αν αποχωρήσει ο Μακέντα. Το συμβόλαιό του τελειώνει σε ένα χρόνο και ο Ρόκα προτιμά να τον παραχωρήσει τώρα παρά να φύγει του χρόνου ελεύθερος. Ο Ιταλός έχει προτάσεις από τον Ερυθρό Αστέρα, την Αλάνιασπορ και άλλες ομάδες που τον καλύπτουν οικονομικά, αλλά καμιά τους δεν έχει πλησιάσει το ένα εκατ, ευρώ που ζητεί ο Παναθηναϊκός για να τον παραχωρήσει. 

Αν φύγει ο Μακέντα, το κενό του θα καλυφθεί με άλλο επιθετικό. Αν παραμείνει, θα συνθέσει μαζί με τους Καρλίτος, Ιωαννίδη και Καμπετσή τη γραμμή κρούσης των «πρασίνων», καθώς ο Περέα ενημερώθηκε από τον Ρόκα να βρει ομάδα γιατί «κόπηκε» από τον Πογιάτος.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για δανεισμό του 22χρονου επιθετικού της Ζάλσμπουργκ, Μεργκίμ Μπερίσα, ο οποίος στην περυσινή περίοδο (με εξάμηνο δανεισμό στην Αλταχ) μέτρησε 30 παιχνίδια με 10 γκολ και έξι ασίστ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή