Υπέγραψε ο Χολέμπας, έρχεται ο Ραφίνια

Υπέγραψε ο Χολέμπας, έρχεται ο Ραφίνια

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επισημοποιήθηκε η επιστροφή έπειτα από έξι χρόνια του Χοσέ Χολέμπας στον Ολυμπιακό. Οπως αναμενόταν μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, οι «ερυθρόλευκοι» επισφράγισαν την απόκτηση του 36χρονου μπακ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χολέμπας είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό από το 2010 έως το 2014, πραγματοποιώντας 135 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σκοράροντας παράλληλα δέκα φορές. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Ρόμα (2014-2015), από όπου μετακόμισε στην Premier League και στη Γουότφορντ (2015-2020).

Πάντως, όπως φαίνεται, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταματήσει στον Χολέμπας όσον αφορά την ενίσχυσή του στην άμυνα, καθώς θα προχωρήσει στην απόκτηση και άλλου παίκτη για τα άκρα, με τους Τράουκο και Σίλβα να παραμένουν ψηλά στη λίστα. Τέλος, όσον αφορά τον Ραφίνια, μιλώντας στους συμπατριώτες του τόνισε ότι η προσφορά του Ολυμπιακού ήταν για αυτόν ένα έπαθλο το οποίο δεν μπορούσε να αρνηθεί. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι την Παρασκευή για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του. 

Από κει και πέρα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός είπε «όχι» σε πρόταση της Πόρτο για την παραχώρηση του Σεμέδο, καθώς έκρινε την προσφορά της ως μη συμφέρουσα. Οπως τονίστηκε μάλιστα στην Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του προσφορά 10 εκατ. ευρώ από άλλη ομάδα, πιθανότατα από τη Γαλλία.

• Αύριο το μεσημέρι στη μία θα τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Σάββα Θεοδωρίδη, με την οικογένεια του Ολυμπιακού να λέει το τελευταίο «αντίο» στον άνθρωπο που συνέδεσε σχεδόν ολόκληρη τη ζωή του με τον σύλλογο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή