ΑΕΚ: Τελειώνει του Χνιντ, σενάριο για Μολέντο

ΑΕΚ: Τελειώνει του Χνιντ, σενάριο για Μολέντο

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την υπογραφή του Νασίμ Χνιντ σε τετραετές συμβόλαιο αναμένεται να κλείσει σήμερα η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο 23χρονος Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στην Αθήνα, αλλά με πρόσχημα ότι υπάρχουν για την ίδια πολύ πιο συμφέρουσες προτάσεις, η Σφαξιέν έπαιξε μια σκληρή παρτίδα πόκερ. Οι αρχικές απαιτήσεις της ξεπερνούσαν το ένα εκατ. ευρώ και χρειάστηκαν πολλές συζητήσεις για να περιοριστούν τελικά γύρω στις 600.000 ευρώ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα. Οπως τονίζεται από την πλευρά τής ΑΕΚ, η μεταγραφή θεωρείται δεδομένη. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, είναι κάποιες καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατίας. 

Με το θέμα του Βράνιες να παραμένει ανοικτό, η ΑΕΚ δέχθηκε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής: ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή της Ιντερνασιονάλ, έχει παίξει ελάχιστα τους τελευταίους οκτώ μήνες, λογίζεται πλέον ως τέταρτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας και οι εκπρόσωποί του ψάχνουν ομάδα στην Ευρώπη, κυρίως στην Ελλάδα όπου το περιβάλλον τού είναι οικείο.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος προτάθηκε στην ΑΕΚ και μπορεί αυτή τη στιγμή να μην προβάλλει ως πρώτη επιλογή, στο μέλλον όμως μπορεί και να γίνει, ειδικά εάν δεν αποκτηθεί από την Αντερλεχτ ο Βράνιες. 

• Οριστικά χωρίς τον Νταμιάν Σιμάνσκι θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου η ΑΕΚ, καθώς θα υποβληθεί σε καθαρισμό του αχίλλειου τένοντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή