«Ασπίδα» Μπάγεβιτς σε Τοχούρογλου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στολή του… πυροσβέστη φόρεσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού αποφάσισε, έστω και με καθυστέρηση τριών ημερών, να δικαιολογήσει τους παίκτες του για την ισοπαλία της Πάτρας. «Εχουμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας στους τελευταίους αγώνες. Οταν γυρνάμε στην άμυνα, μας λείπει η σιγουριά. Δεν πρέπει να κατηγορούμε μόνο τον Τοχούρογλου, γιατί δεν έκανε μόνον αυτός λάθη. Θα πρέπει να τον στηρίξουμε», είπε ο Μπάγεβιτς. Για τις μεταγραφές ο Ντούσκο επισήμανε ότι ο Ζέμαν είναι ανέτοιμος εξαιτίας του τραυματισμού του και θα αποφασίσει σύντομα αν θα εισηγηθεί την απόκτησή του, ενώ για το ενδεχόμενο παραμονής του σχολίασε: «Μπορεί να χάσει ο ΠΑΟΚ τα ντέρμπι κι εσείς που με ρωτάτε αν θα μείνω, να θέλετε να φύγω».

– Στον Αρη τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Χθες η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών δικαίωσε τους Νίκο Κυζερίδη και Ιρανίλντο. Ο Βραζιλιάνος έχει καταθέσει ανάλογη προσφυγή στη FIFA και ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα πάρει τα 400 εκατομμύρια. H διοίκηση των «κιτρίνων» έσπευσε να καταθέσει έφεση και να στείλει τις δύο υποθέσεις στη δευτεροβάθμια δικαστική επιτροπή της ΕΠΟ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT