Ακαρπη η σύσκεψη για τον τελικό

Ακαρπη η σύσκεψη για τον τελικό

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακαρπη αποδείχθηκε η χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα που αφορούν την τάξη και τα οποία θα πρέπει να ληφθούν στον τελικό του Κυπέλλου την Κυριακή, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Αν και απομένουν λίγες ημέρες για τη σέντρα ενός αγώνα που έπρεπε να έχει κανονικά διεξαχθεί εδώ και ένα μήνα, η ΕΠΟ δεν είχε στείλει το πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα στην αστυνομία, προκαλώντας την απορία της ΕΛ.ΑΣ. και την έντονη αντίδραση της πλευράς του Ολυμπιακού διά στόματος του εκπροσώπου του, Κώστα Καραπαπά.

«Πάμε σε έναν τελικό που έχει ήδη ξεφτιλίσει σε όλη την Ευρώπη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φροντίστε εσείς της ομοσπονδίας να μην τον ξεφτιλίσετε ακόμα παραπάνω», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ενώ άφησε αιχμές για τον παλαιότερο τελικό μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ: «Ελπίζω η αστυνομία αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά της και το πιστεύω, δεν το ελπίζω απλώς. Θυμίζω ότι εδώ, στο ίδιο γήπεδο, ζήσαμε έναν τελικό ντροπής όταν οι προσκλήσεις της ΕΠΟ μοιράστηκαν σε κάτι φουσκωτούς και στον υπόκοσμο, ενώ άνοιγαν οι πόρτες από σεκιούριτι για να περάσουν δεκάδες οπαδοί. Σε αυτό το παιχνίδι, σε αυτές τις συνθήκες, τα πράγματα είναι απλά. Δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τέλος. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να έχουμε τους Διακοφώτηδες στο γήπεδο. Εδώ έγινε τελικός Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν πέντε άτομα από την UEFA. Τα μέλη της εκτελεστικής τι θέλουν; Να δουν από κοντά πώς ξεφτίλισαν έναν ιστορικό θεσμό;». Μάλιστα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξέφρασαν παράπονα και για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, όπως φάνηκε και στον πρόσφατο φιλικό της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Τέλος, η αστυνομία έκανε σαφές πως δεν πρόκειται να υπάρξουν προσθέσεις ατόμων στη λίστα που είναι για να μπει στο γήπεδο, ενώ η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή