Εχει πλάνο, θέλει χρόνο ο Παναθηναϊκός

Εχει πλάνο, θέλει χρόνο ο Παναθηναϊκός

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νίκη με χαμηλές ταχύτητες για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο μια… ευρωπαϊκή ομάδα της Σούπερ Λίγκας και όχι μια αδύναμη όπως η Μαρκό που αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του ΟΦΗ με ένα υπέροχο γκολ (καταπληκτικό κοντρόλ και διαγώνιο σουτ με το αριστερό) του Μακέντα στο 41΄, φάση που ήταν και η μοναδική τους αξιόλογη σε όλο το παιχνίδι. Είχαν μεν μεγάλη κατοχή μπάλας, αλλά και φανερή αδυναμία να πιέσουν την άμυνα των Κρητικών και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ ο ΟΦΗ είχε δύο καλές στιγμές στο α΄ ημίχρονο με τους Φιγκεϊρέντο στο 29΄ και Σακόρ στο 33΄. Στο β΄ μέρος οι πολλές αλλαγές χάλασαν τον ρυθμό, παρά τη διάθεση των παικτών να «κερδίσουν» τον προπονητή τους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Καραγιάννης (46΄ Σαμαράς), Σένκεφελντ (46΄ Βέλεθ), Αγιούμπ (60΄ Αλεξανδρόπουλος), Μακέντα (60΄ Ιωαννίδης), Κουρμπέλης (60΄ Τζαβίδας), Αϊτόρ (46΄ Χατζηγιοβάνης), Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης (60΄ Λαζαρίδης), Σερπέζης (46΄ Μπουζούκης), Σαβιέρ (60΄ Εμμανουηλίδης).

ΟΦΗ: Γουάλεϊ (63΄ Σωτηρίου), Ουές (63΄ Διαμαντής), Σακόρ (46΄ Μαρινάκης), Σελίμοβιτς, Ναμπί (46΄ Στάικος), Βούρος (63΄ Βαφέας), Φιγκεϊρέδο (63΄ Γρίβας), Βαζ (63΄ Γκαργκαλατζίδης), Σαρντινέρο (46΄ Γιαννούλης), Κοροβέσης (46΄ Νοικοκυράκης), Σουρνάκης (63΄ Μίγγος).

• Στον Βόλο θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του ο Περέα. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάψει το πράσινο φως και αντικείμενο της διαπραγμάτευσης είναι το αν θα δοθεί χωρίς χρήματα με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης ή θα ανανεωθεί για τρία χρόνια το συμβόλαιό του και θα παραχωρηθεί ως δανεικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή