Θέλει και τον τίτλο του Χειμώνα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτι συμπτώσεις… Οπως και πέρυσι (περίπου τέτοια εποχή), έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «φινάλε» του πρώτου γύρου τον Αρη. Με νίκη θα κατακτήσει (όπως και πέρυσι) τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Απαραίτητη σημείωση: όποτε τερματίζει πρώτος στα μισά του πρωταθλήματος, στο τέλος… κόβει πρώτος το νήμα του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Τάκης Λεμονής είδε με ικανοποίηση τον Κριστιάν Καρεμπέ να προπονείται δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στη μέση και φυσικά αναμένεται να παίξει απ’ την αρχή στον αυριανό αγώνα με τον Αρη στο Ολυμπιακό Στάδιο (7μ.μ.). Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν είκοσι ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι Γιάννου, Καστίγιο, Μπερμούδες, Οφορίκουε, Πουρσανίδης, Ρόμπερτς, Σηφάκης και Χούτος. Ο τεχνικός των πρωταθλητών αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δηλαδή τους Ελευθερόπουλο, Πατσατζόγλου, Βενετίδη, Ανατολάκη, Κωστούλα, Ζε Ελίας, Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Ζιοβάνι, Αλεξανδρή. Να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν να βρεθούν στις κερκίδες του OAKA περισσότεροι από 35.000 θεατές.

– Οι νέες διαβεβαιώσεις που έλαβαν οι παίκτες της εθνικής Λιβερίας για τη λύση των οικονομικών προβλημάτων τους με την ομοσπονδία της χώρας, έδωσαν διέξοδο στο αδιέξοδο που είχε προκύψει αναφορικά με τη συμμετοχή τους στο κύπελλο Αφρικής.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT