ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 18.00: Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Αφρικής: Καμερούν – Τόνγκο, Κονγκό – Ακτή Ελεφαντοστούν, EUROSPORT. 21.45: Ναντ – Λιον, ALPHA SPORTS 1. 22.00: Μπόλτον – Μάντσεστερ Γιουν., SUPERSPORT. 02.30: NBA: Νικς – Σίξερς, ALPHA SPORTS 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ: Ως το τέλος του 2003 θα έχουν διεξαχθεί οι περισσότεροι δοκιμαστικοί αγώνες, εν όψει των Ολυμπιακών του 2004. Αυτό τονίσθηκε στη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής και τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με δεδομένη την πρόκρισή τους στους «16» του κυπέλλου Σαπόρτα, ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος παίζουν σήμερα, ο Ηρακλής στη Γιουγκοσλαβία με τη Ζελέζνικ και ο Πανιώνιος στην έδρα του με την ιταλική Σιένα (19.00, ΝΕΤ).

ΠΟΛΟ: «Παλαιοί παράγοντες και παίκτες του ΠΑΟ τριγυρίζουν γύρω μας σαν τα κοράκια. Ομως, δεν έχουμε πεθάνει. Και κάποιοι στο χώρο του πόλο δεν θέλουν τον Παναθηναϊκό ισχυρό, ικανό να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό». O προπονητής του ΠΑΟ Βαγγέλης Πάτερος εξωτερικεύει το παράπονό του για την άνιση -όπως θεωρεί- αντιμετώπιση της ομάδας του από τη διαιτησία. O ΠΑΟ έχασε στο OAKA από τον Εθνικό, αλλά οι άνθρωποί του διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των διαιτητών Ηλιάδη και Βασιλείου.

ΤΕΝΙΣ: Στην 67η θέση του κόσμου ανέβηκε η Δανιηλίδου μετά το Οπεν της Αυστραλίας, όπου κυριάρχησαν ο Σουηδός Γιόχανσον και η Καπριάτι (ΗΠΑ). Στον Γ΄ γύρο του τουρνουά του Ντάλας ο Οικονομίδης αντιμετωπίζει τον Βραζιλιάνο Σλάχερ και ο Μαζαράκης τον Βραζιλιάνο Μέλο. Στο Μπόσταντ (Σουηδία), η Ζαχαριάδου και η Ρουμάνα Μπαλάτσι αναδείχθηκαν 2ες στο διπλό.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αύριο θα διεξαχθεί ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής Προοδευτική – Παναιγιάλειος, που αναβλήθηκε με αίτημα της διοίκησης του Παναιγιάλειου, λόγω της αποχής των ποδοσφαιριστών της ομάδας επειδή δεν πληρώνονται! Τα αποτελέσματα: Αγ. Νικόλαος – Πατραϊκός 0-2, Πανηλειακός – Πανσερραϊκός 1-0, Αθηναϊκός – Ολυμπιακός B. 0-0, Καλλιθέα – Χαλκηδόνα 3-2, Απόλλων Καλ. – Απόλλων 1-1, Καλαμάτα – Γιάννινα 0-1. Προηγείται ο Απόλλων Καλ. με 23 β.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT