«Προσγείωση» ζητάει ο Αγγελος

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο χρόνια έψαχνε ο Ηρακλής τους τρεις βαθμούς της νίκης σε αγώνα πρωταθλήματος στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Και ήρθαν στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ηταν ένα ακόμη επιτυχημένο αποτέλεσμα για τον φιλόδοξο «γηραιό», μέτα τη νίκη επί της AEK και την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.

Ωτσόσο, επειδή ο κύκλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν κλείνει εδώ, καθώς κάθε… τρεις-τέσσερις ημέρες οι παίκτες του Ηρακλή κάνουν σέντρα είτε για το πρωτάθλημα είτε για το κύπελλο, ο Αγγελος Αναστασιάδης προσγειώνει τους… υφισταμένους του στην πραγματικότητα. «Ηρεμήστε και προσγειωθείτε γιατί έχουμε μπροστά μας το ματς του κυπέλλου», τους είπε χαρακτηριστικά και έστρεψε το βλέμμα του στο πρώτο ραντεβού με τον Εθνικό Αστέρα για τον προημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στην Καισαριανή. Από την πλευρά του, ο σκόρερ του γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Ηρακλή στον αγώνα της Νέας Σμύρνης, ο Γιώργος Νασιόπουλος δηλαδή, τόνισε: «Οπως πήγαινε το ματς φαινόταν ότι θα καταλήξουμε στην ισοπαλία. Τελικά πετύχαμε κάτι καλύτερο και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν πρέπει να σταθούμε άλλο στη Νέα Σμύρνη».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT