Χαμηλώνει τους τόνους ο Μπάγεβιτς

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 3-2 στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με την AEK στην Τούμπα. Διατηρήθηκε έτσι ζωντανό το όνειρο των φίλων της ομάδας για την πρώτη της συμμετοχή στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική… γιορτή της Γηραιάς Ηπείρου. H ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ είναι εορταστική, αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, γνωρίζοντας πολύ καλά πως υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος προκειμένου να υλοποιηθεί ο ομολογουμένως δύσκολος στόχος.

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης προέχει ο αγώνας της Τετάρτης με την AEK στο στάδιο «Νίκος Γκούμας». Θα είναι το πρώτο ραντεβού των δύο «δικεφάλων» για τον προημιτελικό γύρο του κυπέλλου, αλλά το δεύτερο σε διάστημα τριών ημερών. «Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πανηγυρίζουμε», υποστήριξε χθες ο Τάσος Κατσαμπής. Και δεν έχει άδικο, αφού μετά την AEK, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Αρη στο Χαριλάου για το πρωτάθλημα.

Β Τον 18χρονο Πάβελ Μιέλνιτσεκ απέκτησε ο ΠΑΟΚ και τον παραχώρησε δανεικό για έξι μήνες στον Πανσερραϊκό.

Β Ο Μπορμπόκης υποφέρει από θλάση στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες. O Γεωργιάδης θα παίξει την Τετάρτη για το κύπελλο, αλλά θα απουσιάσει από το Χαριλάου καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT