Στη Βέρντερ ο Χαριστέας, «έμφραγμα» στον Αρη

Στη Βέρντερ ο Χαριστέας, «έμφραγμα» στον Αρη

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα «πράσινα» ντύθηκε αιφνιδιαστικά ο Αγγελος Χαριστέας (φωτογραφία) μόνο που η φανέλα του δεν θα έχει το… τριφύλλι στο στήθος. H Βέρντερ Βρέμης πήρε την υπογραφή του και το καλοκαίρι, ο νεαρός διεθνής επιθετικός θα αφήσει το ελληνικό πρωτάθλημα για την Μπουντεσλίγκα.

Η μεταγραφή του αφήνει στον Αρη 3,1 εκ. ευρώ και πολλά προβλήματα, καθώς όλα έγιναν εν αγνοία της διοίκησης. O Χαριστέας είχε για καιρό μυστικές επαφές με τους Γερμανούς και αφού συμφώνησε, ενεργοποίησε την ειδική ρήτρα του συμβολαίου του, που προέβλεπε ότι ήταν ελεύθερος να μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού, με αντάλλαγμα για τον Αρη 1,1 δισ. δρχ. H ΠΑΕ δεν αναγνωρίζει αυτό το δικαίωμα και θα προσπαθήσει να προσβάλει τη μεταγραφή, με στόχο περισσότερα οφέλη, μια και συζητούσε με τη Λανς για ανταλλάγματα 4,5 εκ. ευρώ. Απειλεί, μάλιστα, με διακοπή συμβολαίου τον Χαριστέα γιατί έφυγε χωρίς την άδειά της, πήγε στη Γερμανία και παρουσιάσθηκε επισήμως από τη Βέρντερ! «Θα κάνω εντατικά μαθήματα γερμανικών μέχρι το καλοκαίρι.

Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα προσαρμογής», δήλωσε ο Χαριστέας, που πήρε τη φανέλα του Αντρέας Χέρτζογκ με το «10». Οι εξελίξεις αυτές, σε συνδυασμό με την απεργία των παικτών, φόρτισαν το κλίμα στο Χαριλάου και έσβησαν τον απόηχο της μεγάλης νίκης επί του Ολυμπιακού. Οι παίκτες έχουν ξεχάσει το χρώμα του χρήματος και χθες πήγαν στην προπόνηση, αλλά κανείς δεν ξεντύθηκε για να γυμναστεί.

Ειδοποίησαν τη διοίκηση ότι δεν θα κατέβουν στα παιχνίδια αν δεν πληρωθούν και εισέπραξαν τη γνωστή απάντηση ότι θα πάρουν τα χρήματά τους… αύριο. Στο πλευρό τους ήταν και ο Ρισάρ Ταρντί, ο οποίος αναγνώρισε το δίκιο τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή