Ασάνοβιτς:Ιδανικός για ΠΑΟ ο Γιάρνι

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις… ευλογίες του Αλιόσα Ασάνοβιτς, ο Ρόμπερτ Γιάρνι φθάνει σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα, έτοιμος να υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με δικαίωμα ανανέωσής του για έναν χρόνο. O Ασάνοβιτς μίλησε στον Φλας 9,61 με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του: «Για μένα, είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, στη θέση που αγωνίζεται! Είναι ιδανική λύση για την αριστερή πλευρά και έτοιμος να αγωνιστεί γιατί όλο το διάστημα που δεν έπαιζε, έκανε προπονήσεις.

Του είπα ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με τους καλύτερους οπαδούς. Του είπα για την τωρινή διοίκηση του κ. Φιλιππίδη και για τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη, με τον οποίο είχα άψογη συνεργασία.

Του μίλησα και για την Αθήνα που είναι ωραία πόλη και για τους Ελληνες που είναι ωραίοι άνθρωποι. Από τον Παναθηναϊκό, δεν με πήρε κάποιος για να με ρωτήσει. Αλλωστε, ο Παναθηναϊκός γνωρίζει καλά την αγορά της Κροατίας, αφού στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με Κροάτες».

Ο Γιάρνι έχει συμφωνήσει σε όλα και η μεταγραφή θεωρείται δεδομένη. Αντίθετα, τα 3,6 εκατ. ευρώ που ζητεί η Στάμπαεκ για τον Λίντεροθ θεωρούνται πολλά και μάλλον δεν θα επιμείνει ο Παναθηναϊκός στην απόκτησή του. Εναλλακτική λύση παραμένει ο Αντερσον της Βενέτσια.

Β O Σεϊταρίδης άρχισε προπονήσεις, ενώ ο Σάριτς έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ρήξη αχίλλειου τένοντα έπαθε στη διάρκεια άσκησης ο συνεργάτης του Μαρκαριάν, Γκαμπριέλ Μολνάρ!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT