Με το μυαλό τους στο Καυταντζόγλειο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν ανηφορίσει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρακλή (οι Πειραιώτες ζήτησαν 4.000 εισιτήρια), θα προηγηθεί το αυριανό πρώτο ραντεβού με την Καλλιθέα (5.15 μ.μ., ΟΑΚΑ) για τον προημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας. Το όνομα των αντιπάλων των «ερυθρολεύκων» φυσικά δεν προκαλεί δέος.

Για το λόγο αυτόν, ο Τάκης Λεμονής προτίμησε να ξεκουράσει -εν όψει Καυταντζογλείου- τους Αλεξανδρή (έχει και ενοχλήσεις στη μέση), Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκη και Ελευθερόπουλο. Οι τέσσερίς τους αποκλείστηκαν απ’ την αποστολή, όπως και οι τραυματίες Ζε Ελίας, Γιαννακόπουλος, ο Οφορίκουε, ο Χούτος, ο Ρόμπερτς και ο Σηφάκης.

Σε ομιλία προς τους παίκτες του, ο κ. Λεμονής τους ζήτησε να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με σοβαρότητα: «Η Καλλιθέα είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί στη Β΄ Εθνική. Μας ενδιαφέρει πολύ και το κύπελλο και αλίμονο αν δεν δούμε το ματς όπως αυτά του πρωταθλήματος. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι».

Β Μαζί με τον Οφορίκουε και τον Χούτο (αναμένονται την Παρασκευή στην Ελλάδα), ο Ολυμπιακός περιμένει και τον Ζίζι Ρόμπερτς να επιστρέψει, αφού η Λιβερία αποκλείστηκε από το κύπελλο Αφρικής.

Νίκος Γαβαλάς

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT