KAI… ΑΛΛΑ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΡΟΚΡΙΣΗ: Δύο ακόμα Ελληνες εξασφάλισαν συμμετοχή στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σολτ Λέικ Σίτι (8-25 Φεβρουαρίου). Πρόκειται για τους ομογενείς Σίνθια-Σούζαν Νίνου και Μιχάλη-Παναγιώτη Βουδούρη, που θα πάρουν μέρος στο αγώνισμα του «σκέλετον».

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ: Ακροδεξιοί χριστιανοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την παροχή 12.000 δωρεάν προφυλακτικών στους αθλητές που θα πάρουν μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ: Οι Ντανιέλ Τσιόκας και Αρχοντούλα Βολακάκη προκρίθηκαν στους «16» του κυρίως ταμπλό στο ΟΠΕτης Αυστρίας. Εκεί, ο Τσιόκας έχασε από τον Κινέζο Χου με 0-4 και η Βολακάκη με το ίδιο σκορ από την Ιταλίδα Γιου.

ΤΕΝΙΣ: O Σόλων Πέπας νίκησε στο τουρνουά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τον Τυνήσιο Γιαλαλί με 7-5, 6-1. Θα αντιμετωπίσει τον Σλοβάκο Γιάνσι. O Γιακούποβιτς έχασε από τον Ινδό Βοπάνα 2-6, 3-6 και δεν μπήκε στο κυρίως ταμπλό. Στο Ντάλας, ο Μαζαράκης ηττήθη από τον Βραζιλιάνο Μέλο με 2-6, 5-7.

ΣΤΙΒΟΣ: Το 17ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού εφήβων- νεανίδων θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας». Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί την περίοδο 1983-84. Μπορούν επίσης να αγωνιστούν παίδες και κορασίδες (1985-86) σε όλα τα αγωνίσματα εκτός από 60μ. εμπ. και σφαιροβολία για τ’ αγόρια και 60μ. εμπ. για τα κορίτσια.

ΣΚΑΚΙ: Νικητής στο τουρνουά των Σκοπίων αναδείχθηκε ο Γκραφ (Γερμανία) με 7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες. Πήραν μέρος 48 άτομα. Ανάμεσά τους ήταν οι Μιλαντίνοβιτς και Σκέμπρης που συγκέντρωσαν 54,5 βαθμούς.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT