Με οδηγό το Μάντσεστερ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις συντεταγμένες που θα πρέπει να ακολουθήσει η Εθνική ομάδα στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004, έδωσε χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Οτο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός τεχνικός πρότεινε να γίνει η «Λεωφόρος Αλεξάνδρας» έδρα της Εθνικής μας, η οποία θα πρέπει να έχει… οδηγό, την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ», στον αγώνα με την Αγγλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα έλεγε όχι αν η ομάδα μας έπαιζε τον Σεπτέμβριο με την Αρμενία στην Αθήνα, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης. Θα ήθελε δε, να μην οριστούν μέσα στον χειμώνα οι εκτός έδρας αγώνες με την Αρμενία και την Ουκρανία. Το πρόγραμμα ενδέχεται να καταρτιστεί στο… ραντεβού που θα έχουν στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα, οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών της Ισπανίας, της Ουκρανίας, της Αρμενίας, της Βόρειας Ιρλανδίας και φυσικά της Ελλάδας.

Εν συνεχεία, ο Οτο Ρεχάγκελ υπεραμύνθηκε των επιλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κορμός της Εθνικής ομάδας θα προέρχεται από τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, που αγωνίζονται και στην Ευρώπη. Είμαι οπαδός της άποψης ότι η σύνθεση μιας Εθνικής ομάδας θα πρέπει να αποτελείται από πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στον ίδιο σύλλογo». Για την επίθεση, κατά κύριο λόγο υπολογίζει στους Νικολαΐδη, Χαριστέα (για τον οποίο, πάντως, υποστήριξε πως θεωρεί ότι δεν είναι έτοιμος να παίξει στη Γερμανία με τη Βέρντερ) και στους Λυμπερόπουλο, Μαχλά. Από το εξωτερικό μονάχα ο Νταμπίζας φαίνεται πως έχει… μονιμοποιηθεί, ενώ από την Ελπίδων θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Πατσατζόγλου και Κυργιάκος. Οσο για τον Γεωργάτο, ήταν ξεκάθαρος: «Το θέμα για εμένα έχει λήξει. Από ό,τι ξέρω μάλιστα ο ποδοσφαιριστής δεν αγωνίζεται ούτε στην Ιντερ».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT