Πέρασε και από την Ξάνθη ο Αρης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H κεκτημένη ταχύτητα που είχε από το Ολυμπιακό Στάδιο, έφθανε και περίσσευε για να περάσει αλώβητο το τρένο του Αρη από τα σοκάκια της Ξάνθης και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με μια πολύτιμη νίκη με 1-0, που εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό τη συνέχεια του ταξιδιού στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι, με νεύρα, άγχος και μετρημένες ευκαιρίες. H Σκόντα Ξάνθη είχε την υπεροχή στο α΄ ημίχρονο και δύο καλές στιγμές με τους Τεράο, Ζωγραφάκη. O Αρης απείλησε με τον Τζιμπαρί στο 44΄, σκόραρε στο 60΄ με τον Λιολίδη μετά το λάθος του Κορδονούρη, είχε μεγάλη ευκαιρία στο 70΄ για το 0-2.

ΞΑΝΘΗ: Μπούτσεκ, Τεράο, Ζωγραφάκης, Κορδονούρης, Ζαπρόπουλος (78΄ Βιγιαβέρντε), Κεχαγιάς, Δημητριάδης, Μπα, Καούνος (54΄ Λαμπριάκος), Σφακιανάκης (60 Ουακίλι), Πέτρου.

ΑΡΗΣ: Κατεργιαννάκης, Πρίλασνιγκ, Μπάρκογλου, Τσίμπα, Βαλερί, Νούσιας, Χαριστέας (46΄ Λιολίδης), Παπαδόπουλος, Κολτσίδας, Τζιμπαρί (53΄ Μαλλούς), Μορίς.

– Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι οπαδοί του Αρη στον Φερνάντο Νάβας, που έφθασε ξημερώματα Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT