Υπέγραψε για έξι μήνες ο Γιάρνι

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πράσινο κασκόλ που φόρεσε ο Ρόμπερτ Γιάρνι στο αεροδρόμιο ήταν ο… αρραβώνας του με τον Παναθηναϊκό και λίγο αργότερα ακολούθησε και ο γάμος, μετά τις ιατρικές εξετάσεις που έκανε και τη συνάντησή του με τον Αγγελο Φιλιππίδη. Εκεί ο Κροάτης άσος συμφώνησε για εξάμηνο συμβόλαιο έναντι 235.000 ευρώ, με δικαίωμα ανανέωσής για ένα χρόνο. O Γιάρνι εμφανίστηκε αρκετά… διαβασμένος για τη νέα του ομάδα και ήταν αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά: «Ηρθα για να συζητήσω και να συμφωνήσω. Θα δουλέψω σκληρά για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην επίτευξη των στόχων του και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξέρω ότι τον Παναθηναϊκό χωρίζουν τέσσερις βαθμοί από την κορυφή, μία διαφορά που μπορεί να καλυφθεί. Είναι αλήθεια ότι δεν έπαιζα τους τελευταίους μήνες, όμως είχα προσλάβει προσωπικό γυμναστή και έκανα προπονήσεις».

– Δεν συμφώνησαν οι «πράσινοι» με τον Αντερσον, αλλά το θέμα θα μείνει ανοικτό μέχρι την τελευταία στιγμή. Το ναυάγιο με τον Λίντεροθ θεωρείται σχεδόν σίγουρο.

– «Αν και στον Παναθηναϊκό έκανα κακή προπόνηση, γυμνάστηκα μόνος μου και τώρα είμαι έτοιμος να παίξω», δήλωσε ο Πάολο Σόουζα κατά την παρουσίασή του από την Εσπανιόλ!

– Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα υποβλήθηκε ο συνεργάτης του Μαρκαριάν, Γκαμπριέλ Μολνάρ. O Σάριτς έκανε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα μπαίνει στον κανονικό ρυθμό.

– Φιλικό αγώνα στο Μαρκόπουλο δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός. O Μαρκαριάν θα χρησιμοποιήσει διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT