Αλλάζουν τα πλάνα τους οι «αιώνιοι»

Αλλάζουν τα πλάνα τους οι «αιώνιοι»

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H διεκδίκηση του πρώτου τίτλου στη φετινή περίοδο, όπως θα είναι το Κύπελλο Ελλάδας, το βράδυ της Κυριακής στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», προκαλεί συναγερμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εξάντλησαν από χθες τα 3.500 εισιτήρια που παρέλαβαν από την EOK και ζήτησαν περισσότερα από τις διοικήσεις των δύο KAE. O δεύτερος ημιτελικός του 8ου φάιναλ φορ, μεθαύριο το βράδυ, παρομοιάζεται και όχι άδικα από τους προπονητές και τους παίκτες των «αιωνίων αντιπάλων» ως ο τελικός της διοργάνωσης, εξαιτίας και της χαμηλότερης δυναμικότητας που θα έχει ο νικητής του πρώτου ημιτελικού, Πανελληνίου-Αμαρουσίου. Το πάθος… περισσεύει και στην τέταρτη αναμέτρηση, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, αλλά στον τομέα της στρατηγικής, ο Σλόμπονταν Σούμποτιτς και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλάζουν τα πλάνα τους για τον ημιτελικό, παρά το γεγονός ότι ύστερα από τις δυο πρόσφατες «μάχες» της Ευρωλίγκα και τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, τα περιθώρια των «τρικ» είναι μικρά.

Στον Ολυμπιακό, οι τρεις τραυματίες (Φόρεστ, Ρισασέ, Μπουντούρης) θα αρχίσουν προπονήσεις αύριο, αλλά υπάρχουν επιφυλάξεις για τον βαθμό της ετοιμότητάς τους. O Σούμποτιτς υπολογίζει πολύ τον παράγοντα της έδρας. Οι «πράσινοι» -απούσης της AEK που τους στέρησε τον τίτλο στα δύο τελευταία φάιναλ φορ- πιστεύουν ότι θα πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα των 17 πόντων στο ΣΕΦ, αλλά και για τη μη κάλυψη της σχετικής διαφοράς στον επαναληπτικό αγώνα. «Ο,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Τώρα θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό και δεν νιώθουμε ότι παίζουμε στην έδρα του Ολυμπιακού…», υποστήριξε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Το πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, για πρώτη φορά στην παρουσία του στο NCAA, κέρδισε τον τίτλο, καθώς νίκησε στον τελικό του κολεγιακού πρωταθλήματος την Ιντιάνα με 64-52. Πενήντα τέσσερις φίλοι του μπάσκετ παρακολούθησαν τον φετινό τελικό, στον οποίο η Ιντιάνα γνώρισε την πρώτη ήττα, ύστερα από την κατάκτηση πέντε πρωταθλήματων σε ισάριθμους τελικούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή