ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Κολύμβηση: 10.00 και 17.00: Παγκόσμιο πρωτάθλημα, EUROSPORT. 17.00: Βόλεϊ: Φιλαθλητικός – ΠΑΟ, ALPHA 2. Πόλο: 17.45: Εθνικός – ΠΑΟ, ALPHA 1. 18.00: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός, SUPERSPORT. 19.00: Βόλεϊ: Ολυμπιακός – Ορεστιάδα, ALPHA 2. 21.45: Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα, ΜΕGΑ.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Την παραίτησή του υπέβαλε από την προεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά, ο Γιάννης Σπάθας, μετά τις αποκαλύψεις για «στημένους» αγώνες στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος».

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: H Τουρκική Ομοσπονδία εισηγήθηκε στην Ολυμπιακή Επιτροπή της Τουρκίας να προτείνει στην επιτροπή «Ευ αγωνίζεσθαι» της ΔΟΕ να τιμηθεί ο πρωταθλητής Αιμίλιος Παπαθανασίου. O Αιμίλιος, στο «Γιουρολίμπ» της Αθήνας, όταν διαπίστωσε πως το τιμόνι του σκάφους του Τούρκου Αντακάν υπέστη ζημιά, ζήτησε από την επιτροπή των αγώνων να καθυστερήσει την εκκίνηση και έστειλε τον προπονητή του στην ξηρά, για να φέρει το εφεδρικό του τιμόνι, το οποίο έδωσε στον Τούρκο.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Τη νίκη που θα τους οδηγήσει στη B΄ φάση των πλέι οφ της A1 ανδρών, θα προσπαθήσουν να πάρουν σήμερα οι γηπεδούχοι των αγώνων, Κιλκίς – Ιωνικός (19.30), ΣΑΚΑ – Φίλιππος (19.45), Πανελλήνιος – Αθηναϊκός (17.30), ΑΣΕΔ – ΠΑΟΚ (16.00).

ΘΑΝΑΤΟΣ: O 17χρονος Αμερικανός επικοντιστής Σαμόα Φίλι πέθανε χθες, δύο ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια αγώνα. Τον Φεβρουάριο, άλλος ένας νεαρός επικοντιστής είχε σκοτωθεί σε αγώνα. Τότε η πολιτεία της Νέας Υόρκης πρότεινε οι νεαροί άλτες να χρησιμοποιούν κράνη. Ως τώρα δεν έχει ληφθεί απόφαση.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ: Ενατη κατετάγη η εθνική μας των ανδρών στο πρωτάθλημα Ευρώπης. H Σουηδία κατέκτησε τον τίτλο στους άνδρες και η Ρουμανία στις γυναίκες.

ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ: Το ποσό των 106 εκατ. δρχ. διεκδικεί, από τη διοίκηση του Αρη, με προσφυγή που κατέθεσε χθες ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ: Τέταρτοι αναδείχθηκαν ο Φάφαλης και η Μπαλκαμπά στα 10 χλμ. ελεύθερης τεχνικής στους Βαλκανικούς, που διεξήχθησαν στη Τουρκία. Στα 3×10 χλμ. οι Φάφαλης, Καλοφύρης, Παππάς κατετάγησαν 2οι και στα 3×5 χλμ. οι Μπαλκαμπά, Μπλέτσου, Κατσώρα, 3ες.

ΣΙΣΜ: Η Εθνική Ενόπλων αντιμετωπίζει σήμερα (Σπάρτη, 17.00) τη Γαλλία, στο πρώτο προκριματικό παιχνίδι του παγκοσμίου πρωταθλήματος. ΙΤΑΛΙΑ: Δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, ο Μαρτσέλο Λίπι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή