Αφεντικά οι «μπέμπηδες», ψυχή η Μπάγερν

Αφεντικά οι «μπέμπηδες», ψυχή η Μπάγερν

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και… πρόωρος, ήταν τελικός! H Μπάγερν κατάφερε (όπως και στον τελικό του 1999) να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 και να κερδίσει με 2-1. Και αυτή τη φορά ο αντίπαλος ήταν «μεγάλος». H «βασίλισσα» Ρεάλ. H γερμανική ψυχή «μίλησε» για μία ακόμη φορά σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. H Μπάγερν διατήρησε την παράδοση που την θέλει να φεύγει νικήτρια από το Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου και στις επτά αναμετρήσεις με τη Ρεάλ. O Γκέρεμι άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της «βασίλισσας», ισοφάρισε ο Εφενμπεργκ (82΄) και ο Πιζάρο (85΄) διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Νωρίτερα ο Εφενμπεργκ (72΄) είχε χάσει πέναλτι και Ελμπερ (69΄) είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Καν, Σανιόλ (62΄ Πιζάρο), Λιζαραζού, Κουφούρ, Ελμπερ, Εφενμπεργκ, Κόβατς, Πάολο Σέρτζιο (62΄ Σαλιχάμιτζιτς), Γιέρεμις (82΄ Κόβατς), Χάργκριβς, Σάντα Κρουζ.

ΡΕΑΛ: Θέσαρ, Σαλγκάδο, Ρομπέρτο Κάρλος, Ιέρο, Παβόν, Ζιντάν, Ελγκέρα, Ραούλ, Γκέρεμι, Σολάρι (75΄ ΜακΜάναμαν), Μακελελέ.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση επικράτησε της Λα Κορούνια στον… παράδεισο του «Ριαθόρ» με 2-0 και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Μπαρτέζ θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Τα γκολ σημείωσαν οι Μπέκαμ (15΄) και Φαν Νίστελροϊ (41΄).

ΛΑ KOPOYNIA: Μολίνα, Σέζαρ, Ναϊμπέτ, Ρομέρο, Σέρχιο, Σκαλόνι, Φραν (60΄ Μακάι), Μάουρο Σίλβα, Βαλερόν (68΄ Τζαλμίνια), Βίκτορ (87΄ Ντουσέρ), Τριστάν. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Μπαρτέζ, Γκ. Νέβιλ, Γιόνσεν, Σιλβέστρ, Μπλαν, Μπατ, Μπέκαμ (95΄ Φιλ Νέβιλ), Κιν (44΄ Φόρτσουν), Σκόουλς, Γκιγκς, Φαν Νίστελροϊ (76΄ Σόλσκιερ).

ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ: Το ποσό των 106 εκατ. δρχ. διεκδικεί, από τη διοίκηση του Αρη, με προσφυγή που κατέθεσε χθες ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή