Αλλαγή φρουράς στον Ολυμπιακό

Αλλαγή φρουράς στον Ολυμπιακό

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέους συνεργάτες έχει από χθες ο Τάκης Λεμονής, στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. O Απόστολος Φίλης, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει διατελέσει -για ένα παιχνίδι- υπηρεσιακός τεχνικός, επιστρέφει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στη γνώριμή του θέση, αυτήν του γυμναστή τερματοφυλάκων. O Κοσμάς Στράτος είναι νέος γυμναστής αντί του Πομάσκι, ενώ ο παλιός Ουκρανός επιθετικός Ολεγκ Προτάσοφ αναλαμβάνει χρέη σκάουτερ των «ερυθρολεύκων». Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Κόλλιας παραμένει στο πόστο του, δηλαδή στην αναζήτηση ταλέντων, στην ελληνική αλλά και την αγορά του εξωτερικού.

Σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, οι πρωταθλητές ασχολούνται αποκλειστικά με το πώς θα ντύσουν στα «ερυθρόλευκα» τον κεντρικό αμυντικό της Λανς και της εθνικής Σενεγάλης, Φερντινάντ Κολί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς οι Γάλλοι ρίχνουν τις απαιτήσεις τους. Θέμα ημερών θεωρείται η παραχώρηση του Μπερμούντες στην Κρουζ Αζούλ, ομάδα του Μεξικού, με υποσχετική ενός χρόνου, όπως και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Νινιάδη. Αμφίβολο είναι το μέλλον των Ρόμπερτς και Τζιωρτζιόπουλου στον Πειραιά. O Φάνης Κατεργιαννάκης παραμένει πρώτος στη λίστα των υποψηφίων τερματοφυλάκων.

Φιλικό παιχνίδι με την ιταλική Κιέβο έκλεισε ο Ολυμπιακός για τις 17/8 στη Ριζούπολη. Νωρίτερα, στις 13/8 θ’ αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή