Πρώτες εξετάσεις του Γιέσιν στον πάγκο της εθνικής πάλης

Πρώτες εξετάσεις του Γιέσιν στον πάγκο της εθνικής πάλης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξετάσεις θα δώσει στη Μόσχα ο Νικαλάι Γιέσιν. Οχι, ο ομοσπονδιακός προπονητής της ελληνορωμαϊκής δεν θα καθίσει στα θρανία για να πάρει κάποιο πτυχίο, αλλά θα συνοδεύσει την εθνική στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (17-22 Σεπτεμβρίου). Είναι η πρώτη φορά που προπονεί την ομάδα μας και από τα αποτελέσματα στους αγώνες, θα κριθεί το μέλλον του στην Ελλάδα.

Από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μεγάλος απών είναι ο Ολυμπιονίκης, Κώστας Θάνος. Ετσι, τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι Κιουρεγκιάν (55κ.), Γκίκας (60κ.), Αρκουδέας (66κ.), Παναγιώτου (74κ.), Αβράμης (84κ.), Γ. Κουτσιούμπας (96κ.) και Ξ. Κουτσιούμπας (120κ.). Σε άριστη κατάσταση βρίσκεται ο Χρήστος Γκίκας: «Αυτή τη φορά οι στόχοι είναι υψηλοί. Εχω κάνει σωστή προπόνηση. Πιστεύω πως με μια καλή κλήρωση μπορώ να φτάσω στο μετάλλιο. Οι αγώνες θα είναι δύσκολοι, αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο», τονίζει ο πρωταθλητής.

Στο μεταξύ, η εθνική συνεχίζει τις προπονήσεις της στον Μαραθώνα. Μαζί τους γυμνάζονται και οι αντίστοιχες ομάδες της Κούβας και της Σουηδίας. Ετσι, οι Ελληνες προετοιμάζονται μαζί με τους Ολυμπιονίκες, Λάζαρο Ρίβας Σκουλ και Χιλιμπέρτο Αζκούι Αγκιλέρα, ενώ στη σουηδική αποστολή ξεχωρίζουν τα ονόματα των Μάρτιν, Λίντμπεργκ και Αζίζ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή