ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 17:00: Βόλεϊ: Ελλάς – Κούβα, ALPHA SPORTS 2. Μπάσκετ: Ανγκόλα – Ρωσία, SUPERSPORT. 20:45: Τένις: US όπεν, EUROSPORT. 21:00: Ποδόσφαιρο: Ελλάς – Ισπανία, ET1. 21:30: Μπάσκετ: Τουρκία – Κίνα, SUPERSPORT. 01:30: Ισπανία – Γερμανία. 04:00: Γιουγκοσλαβία – ΗΠΑ, ET1.

AEK: Με 3-1 νίκησε η επαγγελματική ομάδα τους ερασιτέχνες σε παιχνίδι προετοιμασίας. Σκόρερ ήταν οι Κωστής, Κατσουράνης και Μαλαδένης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: «Φεύγω σαν φίλος, όπως ήρθα», είπε ο Νίκος Κουρμπανάς στους παίκτες του λίγο ανακοινώσει την παραίτησή του στη διοίκηση. Στο θέμα της διαδοχής φαβορί θεωρείται ο Νίκος Αναστόπουλος.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στο 11ο επαγγελματικό πρωτάθληματος: Αρης-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Περιστέρι, Παναθηναϊκός- Ολύμπια Λάρισας, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, Ιωνικός Ν.Φ.-Ηράκλειο, Ηρακλής-Νήαρ Ηστ, Μακεδονικός-Μαρούσι.

ΠΑΙΔΕΣ: H ελληνική ομάδα νίκησε με 3-0 την Αλβανία και προκρίθηκε στον τελικό του Βαλκανικού τουρνουά, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα στον τελικό θ’ αντιμετωπίσει την Τουρκία (17.15).

ΠΑΛΗ: Με ήττες ξεκίνησαν οι Ελληνες παλαιστές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ελευθέρας (Τεχεράνη). O Καρντάνοφ (55κ.) έχασε από τον Ντονμπάεφ (Κιργιστάν), ο Αλεξανδρίδης (66) από τον Γιοζγκάτ (Τουρκία) και ο Λάζαρος Λοϊζίδης από τον Κχοντάε (Ιραν).  

ΣΤΙΒΟΣ: Τη νίκη στα 100μ., η οποία θα της επιτρέψει να διεκδικήσει τα 50κ. χρυσού θα επιδιώξει σήμερα στο μίτινγκ της IAAF (Βερολίνο) η Μάριον Τζόουνς. Στους διεκδικητές είναι και οι Ελ Γκερούζ (1.500), Γκουεβάρα (400).

ΤΡΙΑΘΛΟ: Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται η εθνική εφήβων (Φιλίππου, Μούχος, Καλαμίδας, Κανούτας, Μούχου και Τουμπαζή), η οποία θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί αύριο στην Πρίγκηπο.

ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ: O Κούρος θα πάρει μέρος στο αμερικανικό πρωτάθλημα, στο αγώνισμα των 24 ωρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή