Σύνθημα νίκης από Μανωλά με Ισπανούς

Σύνθημα νίκης από Μανωλά με Ισπανούς

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πιστεύω, πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί έχουμε καλό έμψυχο υλικό». Σύνθημα νίκης έδωσε ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Στέλιος Μανωλάς για τον αποψινό πρώτο της αγώνα στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004, με αντίπαλο την Ισπανία στο στάδιο «Νίκος Γκούμας». (9 μ.μ. ΕΤ1).

Αν ήταν στο χέρι του, θα άλλαζε την έδρα διεξαγωγής του αγώνα: «Οταν ανέλαβα πριν από περίπου ένα μήνα, είχαν οριστεί τα γήπεδα που θα γίνονταν οι αγώνες των εθνικών μας ομάδων. Θα ήθελα να παίξουμε στην επαρχία, όπου ο κόσμος συμπαραστέκεται περισσότερο. Ελπίζω, ότι θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Αναφερόμενος στην ενδεκάδα που προτίθεται να ξεκινήσει, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Ισως να μην είναι δίκαιες οι επιλογές μου, αφού είμαι μόνο ένα μήνα στην Εθνική. Θέλω παίκτες που να γνωρίζουν ποδόσφαιρο, να είναι τεχνίτες, να διαθέτουν τεχνική κατάρτιση και να προσφέρουν θέαμα. Και κυρίως να είναι γρήγοροι. Το βασικό πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ότι παίζουμε αργά. Κι αυτό δεν μπορεί να διορθωθεί μέσα από την Εθνική, αλλά μέσα από τις ομάδες».

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Εθνικής. Οι διεθνείς εμφανίζονται αισιόδοξοι για θετικό αποτέλεσμα και ποντάρουν στη βοήθεια του κόσμου: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Ισπανία είναι έμπειρη ομάδα, αλλά δεν την φοβόμαστε», είπε ο Αγγελος Χαριστέας, ενώ ο Παντελής Καφές υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να μας αγχώσει το γεμάτο γήπεδο, αλλά να μας δώσει δύναμη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή