Με αέρα 4άρας επί της Σλάβια

Με αέρα 4άρας επί της Σλάβια

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H νίκη επί της Προοδευτικής δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, πριν από την πρώτη αναμέτρηση της γ΄ φάσης του Κυπέλλου UEFA με την Σλάβια Πράγας. Ειδικά στον Αγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, για την αγωνιστική πειθαρεία που έδειξαν οι παίκτες του.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου», είναι διπλά ευχαριστημένος, αφού βλέπει ότι την Πέμπτη θα έχει πολλές επιλογές, καθώς επιστρέφουν οι Ουντέζε, Φουτσίνι, Αμπονσά, Εγκωμίτης και Σπάσιτς. Οι Τσέχοι αναμένονται αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Αντίθετα πολλά είναι τα προβλήματα στο στρατόπεδο του Αρη, εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεδομένες θεωρούνται οι απουσίες των Παπαδόπουλου, Πασσαλή, Επαλέ λόγω καρτών, ενώ εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή των Μπασίρ και Κνόπερ λόγω τραυματισμών.

Ο Γιώργος Φοιρός, από την πλευρά του, έκανε έκκληση στον Δημήτρη Κοντομηνά να συνεχίσει να βοηθάει οικονομικά την ομάδα και ζήτησε άμεση λύση στα τηλεοπτικά δικαιώματα και στο μετοχικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή