Στο… ψυγείο ο Κωνσταντίνου

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιατρό του… γκολ ψάχνει να βρει ο Σέρχιο Μαρκαριάν μετά τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες στο Αιγάλεω, αλλά την πόρτα του Κωνσταντίνου δεν λέει να τη χτυπήσει! O Ουρουγουανός τεχνικός επιμένει στην απόφαση παροπλισμού του Κύπριου επιθετικού και τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς, με το σκεπτικό πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα. O Κωνσταντίνου θα μείνει στην Αθήνα και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, με στόχο να βελτιώσει την εκρηκτικότητα και την ταχύτητά του.

Η επιθετική δυστοκία που στοίχισε στον Παναθηναϊκό δύο πολύτιμους βαθμούς στο Αιγάλεω, δεν φαίνεται να προβληματίζει ιδιαίτερα τον Μαρκαριάν, ακριβώς επειδή η ομάδα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έστω κι αν τις έχασε όλες με χαρακτηριστική ευκολία! «Είναι θετικό που πλησιάζουμε τόσες φορές το γκολ, αλλά πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις. Αυτό δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα προσοχής στην τελική προσπάθεια. Ηρεμήστε και όλα θα γίνουν πιο εύκολα» είπε στους παίκτες του, ήρεμος παρά την αποτυχία. O ίδιος θεωρεί ότι η επιθετική λειτουργία της ομάδας είναι καλή, μιας και σε αρκετά από τα τελευταία παιχνίδια (Αρης, Παναχαϊκή, Φενέρμπαχτσε) σημειώθηκαν πολλά γκολ, σε αντίθεση με προηγούμενα, όπου ούτε πολλά γκολ έμπαιναν, ούτε μεγάλες ευκαιρίες γίνονταν. Δεν φαίνεται να ανησυχεί ούτε για τον Ολιζαντέμπε, από τον οποίο περιμένει πολλά μόλις πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Εκτός του Κωνσταντίνου, στην Αθήνα θα μείνουν και οι Σαΐνιο, Λίνκαρ, Μπόατενγκ και Μπαρτζώκας. H αποστολή θα αναχωρήσει στις 4 μ.μ. για την Τσεχία, αφού γίνει στις 11 το πρωί προπόνηση στην Παιανία.

Ακριβά είναι τα εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς με τη Λίμπερετς. Τα… φθηνά κοστίζουν 25 ευρώ, τα μεσαία 50 ευρώ και τα ακριβά 100 ευρώ! Κυκλοφορούν από σήμερα, μαζί με τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (15, 25 και 40 ευρώ).

Συνάντηση με εκπροσώπους ορισμένων συνδέσμων είχε το βράδυ ο Αγγελος Φιλιππίδης, με θέμα συζήτησης το πρωτόκολλο συνεργασίας που θέλει να υπογράψουν, για να αρθεί η αναστολή της αναγνώρισή τους από την ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή