Μαφιόζικη… έφοδος

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H νόσος των «τρελών αγελάδων» τρώει και πάλι τα σωθικά της AEK, προκαλώντας χιονοστιβάδα εξελίξεων για τις οποίες δεν υπάρχει καμιά λογική εξήγηση. H ουσία είναι ότι τα όσα φοβερά και τρομερά συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Μάκη Ψωμιάδη, ώθησαν τον διεθνή άσο να κάνει πράξη αυτό που τόσο καιρό ψιθυριζόταν και δεν είχε μέχρι τώρα τολμήσει: να διαβεί τον Ρουβίκωνα και να φύγει από την AEK! O Ντέμης κόβει με το σπαθί του τον «Γόρδιο δεσμό» που τον κρατούσε δεμένο με την ομάδα και παίρνει τον δρόμο της προσφυγής, όπως είχε κάνει πριν από λίγες εβδομάδες και ο Βασίλης Τσάρτας. Το σοκ είναι ισχυρότατο και οι μετασεισμικές δονήσεις μάλλον θα προκαλέσουν μεγαλύτερους τριγμούς, καθώς αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι αντιδράσεις του Μπάγεβιτς, των παικτών, της ENIC και των οπαδών της ομάδας, αρκετοί από τους οποίους περιμένουν εδώ και καιρό με το δάχτυλο στη σκανδάλη…

Το θερμό επεισόδιο έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Μάκης Ψωμιάδης αποφάσισε να κάνει έφοδο για να δει ποιοι παίκτες παραβιάζουν το ωράριο. Οταν τηλεφώνησε στον Νικολαΐδη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, αυτός δεν απάντησε. Τότε, ο Ψωμιάδης πήρε οκτώ(!) σωματοφύλακές του και πήγε στο σπίτι του Ντέμη και της Δέσποινας Βανδή στη Φιλοθέη. O διεθνής παίκτης τον είδε από τη θυροτηλεόραση και του άνοιξε την πόρτα, περίεργος και ανήσυχος ταυτόχρονα για την αιφνιδιαστική επίσκεψη. Μαινόμενος ταύρος ο Ψωμιάδης, άρχισε να καταφέρεται εναντίον του, αρχικά επειδή δεν σήκωνε το τηλέφωνο αν και γνώριζε ποιος τον καλεί και εν συνεχεία, γιατί θεωρούσε ότι με τη στάση του τον υπονομεύει μέσα στην ομάδα. Δεχόμενος καταιγισμό ύβρεων και απειλών, ο Νικολαΐδης αντέδρασε έντονα, με συνέπεια να τον πιάσει «από τα πέτα» ο Ψωμιάδης και να τον σπρώξει προς τον τοίχο. Με τις φωνές, κατέβηκε στην είσοδο του σπιτιού η Δέσποινα Βανδή μαζί με κάποιους φίλους που ήταν εκεί ενώ μπήκαν στη μέση και οι σωματοφύλακες. Οταν κατάλαβε ο Ψωμιάδης ότι όλα έγιναν ενώπιον μαρτύρων, προσπάθησε να αλλάξει το σκηνικό, λέγοντας του Νικολαΐδη ότι αυτοί οι δύο απέμειναν στην AEK και πρέπει να είναι πάντα μαζί για να τη νοικοκυρέψουν, αλλά αυτός δεν έκανε πίσω και τον έδιωξε. Φεύγοντας ο Ψωμιάδης, άφησε έξω από το σπίτι ένα αμάξι με τέσσερις σωματοφύλακες και αυτό ανάγκασε τον ποδοσφαιριστή να πάει στις 4 τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα της Φιλοθέης και να κάνει καταγγελία. Οι σωματοφύλακες αντιλήφθηκαν το περιπολικό και απομακρύνθηκαν. Επειτα απ’ αυτά, ο Ντέμης δεν βγήκε χθες από το σπίτι του και προσέλαβε μάλιστα ιδιωτικούς αστυνομικούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή